reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja z koleji pco mam - owlosienie, krzywa cukrowa, obraz jajnikow
Ale za to owulacje mam . Zawsze miesiaczka na czas choc dlugie cykle 36 dniowe ale z wiekiem sie wydluzac zaczely to moze pco bardziej zaczelo cos dzialac ale zaraz zaczelam ivf wiec juz te cykle tak nie kontrolowalam

A ja wewnętrznie mam wlasnie wszystkie objawy wzorcowe i niestety brak tej cholernej owulacji. To już bym wolała wąs nad ustami i pryszcze na zadzie. ;(((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak piszecie o tej heparynie z refundacja. Podobno mozna ja dostac na refundacje spelniajac dwa warunki po trza byc w ciazy, po drugie trzeba miec wskazania np trombofilie czy zespol antyfosfolipidowy.
Takze poniewaz ja mam pai1 to gin mi obiecala dac ta refundacje jak tylko zajde...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle wam jeszcze powiem w temacie heparyny, ze przed styczniowym transferem po 1cb i poronieniu w 5tc dostalam od.mirka.bez.problemu refundacje na clexane, jeszcze przed transferem. A krzysiu mi dzisiaj powiedzial, ze z R mi wypisze jak.beta.bedzie dodatnia. Wiec nie czaje pisowskich ciulow i sposobu refundacji tego leku. Toż przeciez dla nich ciaza jest od poczecia, w momencie transferu to juz dziecko przecież jest
No wlasnie tez mnie to przerazilo wiem ze estrofem jest od tego zeby manipulowac tez troche cyklem ale chyba nie az tak
Nic czekam na odpowiedz Pasnika moze w takim razie pozwoli mi brac leki juz od jutra tak zeby uznac to jakby za 2 polowe cyklu te 10 dni na antykach
Na wizycie wydawalo sie to dosc sensowne i lekarz dokladnie wiedzial ze musze zaczac leki od 1 dnia cyklu i tez pytalam czy to nie za dlugo ten estrofem wiec powiedzial ze nie
No, kochana - na sztucznym cyklu to estrofem jest tylko po to, żeby stymulować wzrost endometrium. Jak będzie rosło szybko to ni chu chu się nie wyrobisz. Niektóre dziołchy mają transfery w 10-12dc już... Ja miałam 19,17 i teraz 20 dc transfery

Na całą ciążę raczej nikt ci nie wypisze recepty od razu. Może wywołamy @Sol @kredka82 albo @evulek111 - one się leczyły w PL/Czechach a mieszkają w UK, niech się wypowiedza jak to u nich z tymi lekami było :)
Super to jest[emoji1] Ktos zarzuca temat, a @Dzoasia jakby nigdy nic, ot tak sobie wymienia wszystkie osoby, ktore mialy podobna sytuacje, dokladnie z nazw nickow [emoji6] i ktore moga sie okazac pomocne [emoji4]
Asia, co my bysmy bez Ciebie zrobily? [emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@Biedroneczka83, @Faluś, @annemarie
To js już nie wiem co mam a czego nie...:D napewno brak owulacji i pryszcz na buzi a dodatkowo włoski nie tam gdzie trzeba ;) a i bym zapomniała brak owulacji a aby było ciekawiej pęcherzyki mi nie pękają nawet po końskich dawce zastrzyku:p jestem cała zepsuta. Ale cóż ostatni raz podejde do procedury i co ma być to będzie...chodź nie ukrywam w sercu nadzieję olbrzymie się pojawiają i właśnie tego się boję...ze nadzieja nie spotka się na jednej drodze z życiem...i pozostanie dziura w sercu i pustka w portfelu :mad:

reklama
Do góry