Albo po szpitalach bedzie jezdzicCos ty , asia zabierze labo do lasu i w namiocie beda bete jej robic, przeciez ona nie usiedzi na 4 literach
reklama
O kurcze. To co jest wskazaniem?Trombofilia wlasnie nie jest wskazaniem wedlug wytycznych MZ czyli trafilas na ginekologa ktory zakombinuje zebys miala refundacje
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Prewencja przeciwzakrzepowa u kobiety w ciazy juz jest wskazaniemO kurcze. To co jest wskazaniem?
Biedroneczka83
pcos jest choroba o podlozu genetycznym , niestety . I wyklucza je do adopcji.tzn. komork
Link do: PCOS - Zespół policystycznych jajników | Endokrynologia - dr med. Jacek Belowski, Kraków
A mi pan doktor mówił, że wlasnie nie wiadomo dalej skąd się bierze PcO i żadne badania nie udowodniły podłoża to tylko hipotezy, i dlatego tez leczy się tylko skutki, jedno jest pewne to okrutna i przewrotna choroba, która też mnie dobija ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana, oby tak było!Bosze.... co Ty przeszlas biedna :/ ale jaki waleczny bobas to odpoczywaj i niech sie już do konca oczysci i da Ci spokoj !!!
Biedroneczka83
Ja nie mam jasno stwiwrszobego pcos ale mam amh powyżej 10 , brak owulacji, i nadmierne owłosienie...więc Wszystko wskazuje na to ze mam pcos
A ja mam pcos stwierdzone - krzywa cukrzycowa, obraz jajników, badania hormonów i AMH powyżej 30.
Z objawów to tylko nadwaga z która trudno walczyć, jakoś nie mam problemu z włosami, trądziku itd.
Biedroneczka83
No wiec wlasnie o takie nadprogramowe komorki mi chodzilo ze ja bym sie na nie nie zdecydowala placisz 500-1500 zl za jedna w zaleznosci od kliniki a dostajesz przyslowiowego kota w worku bo klinika chce zarobic
Szczerze - myślę, że jednak te kliniki i nas w kraju są etyczne i mają wysokie normy.
A ja z koleji pco mam - owlosienie, krzywa cukrowa, obraz jajnikow
Ale za to owulacje mam . Zawsze miesiaczka na czas choc dlugie cykle 36 dniowe ale z wiekiem sie wydluzac zaczely to moze pco bardziej zaczelo cos dzialac ale zaraz zaczelam ivf wiec juz te cykle tak nie kontrolowalam
Ale za to owulacje mam . Zawsze miesiaczka na czas choc dlugie cykle 36 dniowe ale z wiekiem sie wydluzac zaczely to moze pco bardziej zaczelo cos dzialac ale zaraz zaczelam ivf wiec juz te cykle tak nie kontrolowalam
Agatulus181
Zaangażowana w BB
No to ten całkiem podobnie ,zobaczymy jakie będą tego efekty ... I czy będąoki , może być - on ma mnie "leczyć" , a tak serio - cierpliwy , dużo tłumaczy , albo nawet rysuje - jak czegoś nie kumasz
reklama
No wlasnie a trombofilia w ciazy nie podpada pod prewencje przeciwzakrzepowa?Prewencja przeciwzakrzepowa u kobiety w ciazy juz jest wskazaniem
Podziel się: