Agniecha1508
Fanka BB :)
Dr Robert Cz.Ja też się leczę w Gamecie w Gdyni ,a u kogo się leczysz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dr Robert Cz.Ja też się leczę w Gamecie w Gdyni ,a u kogo się leczysz ?
@AgatuluDr Robert Cz.
No wlasnie tez mnie to przerazilo wiem ze estrofem jest od tego zeby manipulowac tez troche cyklem ale chyba nie az takTroche nie czaje- to po co te antyki? Moze immunosupresje masz zaczac juz, zeby do @ sie wyrobic, ewentualnie troche zahaczyc? I potem.do transferu zeby minelo te 2 tyg. Przez miesiac na estrofemie to ci endo urosnie wieksze niz macica
Ja tak zaczynalam przed kazdym transferem z encortonem, u ciebie kombinacja alpejskakit z tym, wazne zeby dzialaloCzekam na odpowiedz od Pasnika czy jest mozliwosc takiej kombinacji czy lepiej nie manipulowac
Ale to jest pomysl ze przed transferem wlaczyc encorton. Jesli mozna tak zrobic to super bo o 2 tygodnie wczesniej pojade po moje kropki. Tylko czy to nie za pozno na ich podanie bo to bedzie 4 tygodnie na estrofemie? Odrazu zaznaczam ze ja sie na tych sztucznych cyklach nie znam wiec pomocy
@annemarie quwa - nie wiedziałam - jam blondiiii od urodzeniapcos jest choroba o podlozu genetycznym , niestety . I wyklucza je do adopcji.tzn. komork
Link do: PCOS - Zespół policystycznych jajników | Endokrynologia - dr med. Jacek Belowski, Kraków
Bosze.... co Ty przeszlas biedna :/ ale jaki waleczny bobas to odpoczywaj i niech sie już do konca oczysci i da Ci spokoj !!!@missis88 dziekuje, ze pytasz. Jestem po wizycie. Jak jechałam to dostałam krwotoku czerwonego, podpaska przesiąkła, jak wpadłam do przychodni to do łazienki a tam porostu jakby ktos kran odkręcił!!! I wypadły 2 duże brązowe skrzepy. Weszłam do lekarza i jak mu powiedziałam to stwierdził „patrzymy...”. Dziecko ma sie świetnie.. 3,3 cm, tętno 160, 10 tydzien 2 doba, okazuje, sie ze dziecko wypchnęło 3/4 krwiaka... co ja przeżyłam. Teraz dalej leżenie i czekanie aż sie reszta opróżni.... mój przykład pokazuje ze wszystko moze sie dziać ...
Nie max przed punkcja bylo 8.5 i to z wielkim trudemGosia a tobie mocno rosnie endometrium? Tzn szybko i grubo?
Hehe tylko to pomysl ginekologa lepiej niech Pasnik sie wypowie bo jemu bardziej zaufam bo jest lepszy w te klocki jesli chodzi o leki immunosupresynneJa tak zaczynalam przed kazdym transferem z encortonem, u ciebie kombinacja alpejskakit z tym, wazne zeby dzialalo