reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gieniek ja jeszcze w dwupaku:tak:Wczoraj na KTG już nawet silniejsze skurcze były, ale dla mnei to taki wiekszy ból jak przed okresem ,a dziś już jest cisza......Jak to mówią może przed burzą:-DNiby położna tweurdzi,ze to kwestia godzin albo dni-zobaczymy......

reklama
Wiedziałam. NIE. Beta 153, przyrost praktycznie zerowy. NIE MAM SIŁ, NIE MAM PIENIĘDZY ANI OCHOTY NA DALSZĄ WALKĘ. Znów stół, znów skrobanka, brak pracy. Wszystko na nic. Napisałam do mojej doktór, czekam na odpis.

Może to tylko różnice w odczytywaniu wyników czy co, trzeba zbadać za 2 dni i napewno będzie ok. Dziewczyno prosze nie poddaj się jeszcze nic nie wiadomo

Hola nie, ja juz raz to przerabiałam, Tym razem jest jeszcze gorzej. Wtedy było 129, teraz 153-co to za przyrost? Żaden. Już bym wolała, żeby w ogóle się nie przyjęło.

Aisha - mam nadzieję, ze ten wynik bety nic złego nie oznacza... tak to jest z tymi betami - nie zalamuj się &&&&&&&&&&&&&& poczekaj co doktorka napisze.....
evelee - no pięęęekna beta - gratuluję!!!! to muszą byc bliźniaki :tak:

agapl - czekam na wynik bety i kciukiam &&&&&&&&&

madzialenak - a Ty kiedy betka?? albo sikaniec??

hola - starsznie mi przykro... jak przy takich stymulacjach i wynikach moze się nie udać..... trzymaj się......

tylko progesteron ok, bo 36,09 ng/ml. Napisalam do dr w jakich jednostkach mialam tamten wynik, tak dla pewnosci. Tutaj hcg w mlU/ml. Pewnie za jakiś czas odpisze.

ściskam cię mocno , poczej proszę na odpowiedż lekarki, przeciez to nie może być prawda. przepraszam ale to jakiś k.....ki dzień, k-wa mać!!!!

No widzzisz Aisha może jednak wszystko ok tylko o te jednostki chodzi. czekam na inf co twoja lekarka poiwedziała. oby sie jednak wszystko okazało ok. trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777

reklama
Do góry