reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny!!!!
Bardzo mi przykro z powodu tych dziwczyn,ktorym tym razem sie nie udało!!! Życzę Wam abyście miały bardzo dużo siły w sobie na dalsze próby!!!!
Tym,ktorym udało sie-fantastycznie. Życzę dużo zdrowia!!!!
A ja właśnie wróciłam z pierwszego usg. Dzidzius jest we właściwym miejscu i prawidłowo rozwija sie!!! Jestem bardzo szczęśliwa. Ciężki kamień z serca mi spadł. Od dzisiaj przestaje "grzebać" w internecie i szukać dolegliwości,których nie mam. Kolejne usg mam za 5 tygodni. Dzidzius mierzy 6.4 mm,zazwyczaj w 6t2d,a ja jestem w 7t1d. Pani powiedziała,żeby niczym sie nie martwić,bo mieści sie w normach.
Milego dnia dziewczyny!!!!!

reklama
Aisha- poczekaj, miałaś podane 2 zarodki prawda? Już widziałam takie przypadki,że beta rosła szybko i nagle wolniej z tego powodu,że jeden gdzieś po drodze sobie nie poradził,ale drugi się przyjął i beta znowu zaczęła wzrastać! Poczekaj na to,co odpisze lekarka, mam nadzieję,zę wszystko jest ok!!
Agapl- czekamy na betę i trzymamy kciuki!!!
Last time- fiu fiu,ale mnie gonisz, zaraz będziesz miała USG połówkowe, na kiedy wyznaczyli Ci termin porodu? Już wiesz jaka płeć?

Aisha - najważniejsze że jest przyrost! To co Gienek mówi, powtarzał i mój lekarz, ale jak wiesz u mnie to była zupełnie inna historia. Kobito trzymam kciuki.

agapl -nie wierze ze sie nie udalo. :no: mialo byc inaczej. trzymaj sie mala. moja nadzieja umiera za kazdym razem kiedy czytam takie posty.
Tule mocnoutko

reklama
Dziewczyny ja sie doloacze do slow Holi co za k-ski dzien no k-wa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agapl - ogromnie mi smutno, trzymaj się dziewczyno, wyplacz sie, jutro bedzie lepiej, i sie nie poddawaj w zadnym wypadku. Tule mocno
Aisha - a moze tym razem bedzie inaczej. Poki co trzeba byc dobrej mysli. Czasem ta beta rozkreca sie pomału. Nadzieja umiera ostatnia. poki co wierzymy ze jest dobrze.

Do góry