reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha - poczekaj na odpowiedz od lekarki. I powtorz bete ale w.poniedzialek. Zobaczysz jaki przyrost. Czy jest czy spada czy sie zatrzymalo calkowicie. Wydaje mi sie ze jesli tfu tfu tfu sie nie udalo do ppnoedzialku betka troszke spadnie

Dziewczyny no tak mialo byc pieknie.... Wrzesien tak obfity w transfery, dlaczego nie ma dobrych wiadomosci?
Hola masz racje, k-ki dzien.
Magdusia31 - jeszcze bidulko czekasz???
Az nic sie nie chce jak takie wiadomosci........
trzymajcie sie dziewczyny, jestescie silne!

wchodzę na forum i nie wierzę własnym oczom, co się porobiło :-(

agapl przykro mi, przytulam

aisha jeszcze jest jakiś cień szansy, trzymaj się

marcikuk dr napisala zebym powtorzyla bete, miejmy nadz ze lab sie pomylilo (i tak w to nie wierze). Co do spadania bety to wlasnie u mnie jest tak, ze moje cialo chce tego malucha, ale geny mowia nie i beta rosnie caly czas.....tylko pomalutku. poprzednim razem mialam bete juz 1200, ale nie bylo nawet widac zarodka w pecherzyku....takze rozwoj zatrzymywal sie od poczatku, po odstawieniu lekow, macica nie chciala oddac malucha przez 1,5 tygodnia, a potem koszmar, ale to bylo i minelo....dopiero jak odstawilam leki to pomalu, pomalu beta zaczela spadac, ale puste jajo plodowe bylo stwierdzone przez 2 lekarzy, ktorzy nie maja ze soba nic wspolnego, takze mialam pewnosc. Potem ropne zapalenie macicy, pogotowie, szpital...eh mowie Ci, koszmar. Powoli szykuje w glowie plan dzialania na potem, oby szybko, bo nienawidze czekac.....strata czasu jest najgorsza, od jednej proby do drugiej dzielilo mnie az 9 miesiecy....to za dlugo jak dla mnie, bo zniechecam sie do dzialania. Wiem jedno, niestety z moim mezem dzieci nie bede miec, co boli mnie najbardziej, bo tak bardzo pragnelam mu je dac. Dzis płakał jak dziecko, a mi serce pękało. Po prostu siedzielismy i ryczelismy, jak małe dzieci.......:-(

reklama
Do góry