reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was dziewczynki:) Jestem po pobraniu krwi, kolo 12.00 wyniki, ale bede w domu troche pozniej, bo musze zahaczyc jeszcze o lekarza, zeby wydal mi recepty na leki, bo mi sie koncza, no i na ploteczki z kolezanka z bylej pracy;) Takze nie martwcie sie jak mnie dlugo nie bedzie:) Milego, owocnego dnia! :))

reklama
cześc Lucy jakoś daję radę raz lepiej raz jeszcze trochę mi oczy się "pocą". Dziś wieczorem mam wizytą u lekarza i mam nadzieję że dowiem się co i kiedy teraz będziemy robić. A poza tym w desperacji szukam inf co może pomóc w zagnieżdżeniu się zarodka. wiem że to pewnie głupie no ale coś muszę robić żeby nie zgłupieć:crazy:. A poza tym kibicuje Wam wszystkim. To forum to naprawdę fajna rzecz, bo w końcu kto nas lepiej może zrozumieć....

U mnie Dziewczyny najprawdopodbniej klapa. O 7 rano zaczal bolc mnie brzuch dosc mocno jak przed @ .Wzielam tabletke pzeciwbolowa. Bol ustal ale teraz w lazience zauwarzylam plamienie jak narazie brunatne ale to moze sie jesze rozkrecic. Widze,ze dopadla mnie powtorka z maja :-( Az mi sie kreci w glowie.

Zgadzam się z Tobą , mi ono też bardzo pomogło , daj znać po wizycie co i jak i bądź dobrej myśli. Ja brałam i biorę nadal Medrol , to jest lek , który min podaje się przy przeszczepach i takich tam , ale nie czytaj ulotki , bo mi lekarz zabronił , w naszej sytuacji ma pomóc przed odrzuceniem zarodka , moze zapytaj o to Swojego gin.Trzymaj się.

memories- tak bardzo Ci złotko kibicowałam-znamy się stąd już długo i jest mi ciężko,cokolwiek napisać,bo to nie ukoi Twojego smutku. Wiem,że poradzisz sobie, weźmiesz się w garść i na pewno wywalczysz swój cud, ściskam mocno i serdecznie!!!
lucy i evelee- dla Was moje Serdeczne Gratulacje,oby dzidziunie zadomowiły się na dobre w Waszych brzuszkach!
aisha_23- u Ciebie to już tylko formalność,ale mimo wszystko nadal trzymam kciuki!!
yplocka- cześć, fajnie Cię widzieć z powrotem:-)
aduś- jak fajnie,że już niedługo u Ciebie będzie pick up-wow,jak ten czas szybko zleciał. Bardzo bardzo mocno chcę i życzę Ci,żeby wszystko dobrze poszło. A ciągnięcie w brzuszku to jajeczka rosną, pij dużo wody!!!
Last time-ja też Cię pozdrawiam i ściskam kochana, kiedy masz kolejne USG?
Onlyone- dwóch chłopców-ale czad, to tak jak Marcikuk:)
Marcikuk- a ty jesteś takim kochanym aniołkiem,który tu wspiera cały czas dziewczyny i doradza, super z Ciebie kobietka!!!
Magdusia i Kaska- żyjecie?jakieś wieści? Życzę szybiego i bezbolesnego porodu:tak:

reklama
agapl - jeszcze sie nie doluj kochana, czasem takie plamienia nas ttylko okropnie nastrasza popatrz na mnie. Nie mozesz myslec ze to powtorka z maja jeszcze nie. Dokladnie jak Hola pisze nie poddawaj sie, jeszcze nie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&
gienek - a jakos tak ciezko mi sie rozstac z tym forum, bo gdyby nie wy wszystkie tutaj to bym chyba oszalała. Teraz ja cche dziewczynko troszke powspierać.
A o tym aniolku to musze sobie wydrukowac i emkowi pokazac jak nastepnym razem mnie diabłem wcielonym nazwie :-D

Do góry