reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Agapl- dopiero teraz doczytałam Twój wpis, kiedy powinnaś zrobić test? Słuchaj to jeszcze nie koniec, takie plamienia się zdarzają a ciąża jak najbardziej prawidłowo się rozwija, ja jestem dobrej myśli!!
marcikuk- dla mnie jesteś Aniołkiem a nasi mężowie to wiesz...mój mówi,że boi się do mnie zbliżać,bo boi się,że go zabiję...nasłuchał się od kolegów,że kobiety w ciąży są do wszystkiego zdolne;-)

reklama
Dziewczyny moje kochane,
Dziekuje za cieple slowa ale zrobilam jednak sikanca i nie ma drugiej kreski. Dzies 10dpt, powinno cos byc. Nie ma nic nawet cieniu cienia. NIC :-(
Poszlam zrobic bete ale sie nie ludze. :-(
Oczywiscie jak zwykle los kopie lezacego i po drodze minelam kilka kobiet w ciazy w tym 2 w samym labo. To zycie jest okrutne. Poraz kolejny zadaje sobie pytanie co ja takiego zrobilam w zyciu ,ze Bog mnie tak karze.

Aguś- nie myśl tak:( choć i ja tak myślałam,że Bóg mnie każe i zastanawiałam się dlaczego...nie ma na to odpowiedzi,on ma po prostu wobec nas jakiś plan i nawet jeżeli coś nie wychodzi teraz to dlatego,że za chwilę wyjdzie Ci lepiej. Ja bardzo mocno trzymam kciuki za ładną betę jakoś nie wierzę w testy sikane, one nawet w 14 dniu nie wychodzą...jeśli by tfu tfu nie wyszło tym razem,to masz mrozaczki?

Po pierwsze agapl13 - > Kochana trzymaj sie dzielnie, dopóki nie bedziesz znała wyniku bety to nic nie jest przesądzone, nadal wierze ze Tobie się uda tym razem!

Kochane dziewczyny, ja powoli podnosze sie z gruzów, chociaz humory u mnie i u mojego M nie są najlepsze, no ale cóż, postanowione, przenosimy sie do innej kliniki, o której czytam że mają tam bardzo dobrych specjalistów. Cos trzeba robic, nie mozna stac w miejscu. Cały czas bede do Was zaglądac i kibicowac póki co:)
Ja poczekam az mi sie wszystko unormuje, przyjdzie normalny okres i w grudniu pójde na pierwszą wizyte kontrolną do nowego specjalisty. Tak samo jak hola - mam problem z zagniezdzaniem sie zarodków, nie wiem czemu nie chca u mnie zostac... Moze inny lekarz znajdzie na to sposób, albo faktycznie moze ten lek Medrol pomocny bedzie, obaczymy:)

Podnoszę sie z gruzów i zaczynam zbierac siły do kolejnej walki!!!!!!!! Musi byc OKEY!

Agapl , gieniek dobrze mówi, ja do dziś nie mam odwagi zrobić sikańca. Poczekaj na wynik bety , a na razie postaraj się nie mysleć o złych rzeczach

agapl - kochane moje słoneczko.... co do sikańca,to uwierz mi,że trzeba natrafić na "porządną,wiarygodną" firmę. Pisałam zresztą już o tym nie raz. Często testy sikane pokazują wynik ujemny a np. beta wykazuje już ładny,wysoki wynik. Piszę to po to,byś o tym wyniku zapomniała.... Najważniejszy jest wynik bety!
Plamienia się zdarzają. Przecież dziewczyny też się stresowały a za chwilę okazywało się,że to fałszywy alarm :)
Ja też swojego czasu miewałam takie myśli o "Wszechmocnym" ale w pewnym momencie doszłam do wniosku,że chyba nie tędy droga....,że takie myśli nie są dobre.
Kochana,czekam razem z Tobą na wynik bety. Nie załamuj się proszę. Główka do góry.

Gieniek, mam jeszcze 2 mrozaczki. Jedno co jest pocieszajace, to to,ze pan w labo mi powiedzial,ze we Fr dopoki ma sie mrozaczki podejscie jest liczone jako jedno. Czyli, jasli wyczerpie sniezynki, to mam jeszcze 3 podejscia.

gienek - witaj mamusiu :) Dziękuję,że pytasz :))) Moje kolejne usg przypada na 27 września a 4 października czeka mnie badanie połówkowe. Czas tak szybko leci,że zdałam sobie sprawę,że warto już zacząć sporządzać listę "wyprawkową" dla maluszka.

reklama
memories - kobitko,twoja postawa zasługuje na MEDAL. Z takim podejściem (jak mi to kiedyś jedna z forumek napisała :) musi Ci się udać :)))
Życzę,by zmiana kliniki i lekarza okazała się dla Was strzałem w 10! :)

Do góry