a który u Ciebie tydzien? Kciuki oby tym razem sie w koncu udałooooooooZ 24 godzin jakies 5 nie „stoi mi powyzej szyji” w sumie mega dobra dieta. Cuda sie nie dzieja , chociaz kzdy bol brzucha czy uczucie ze „ cos leci dolem” przyprzwia mnie o zawal serca.ale raz zryty beret , pozostaje na zawsze...zrytypozostaje mi czekac do usg. Za tydzien
reklama
dobra juz doczytałam. A Twoje straty w którym tyg miałaś? Minął już ten czas?a który u Ciebie tydzien? Kciuki oby tym razem sie w koncu udałoooooooo
Oby z Dzidzią wszystko było OK! A o której masz wizytę? A tamta skoro Go zostawiła to o co jej teraz chodzi?Dzieki Dziasiu. Ehhh tak mam dosc .
misis188
Fanka BB :)
A tam tez robilas???Nigdzie nie idź, kup se philips lumea Mi mąż kupił i działa nawet na moje policystyczne krzoki - na brzuchu i nogach po 3 strzałach ok 70-80 % kłacorów mniej Nawet na fejsie duużo mniej ich mam Najgorzej pod pachami - tak ok 40% ale i to dobre A golenie całego ucieleśnienia zajmuje niecałą godzinę
Wizytę mam o 14... no coz chyba o to, ze jednak jej sie nie ułożyło z nowym facetem. A on poczekał, dziećmi sie duzo zajmował i znalazł osobę z która wziął ślub.Oby z Dzidzią wszystko było OK! A o której masz wizytę? A tamta skoro Go zostawiła to o co jej teraz chodzi?
Dzieki kochanie! Oby... a dla Ciebie gratki za synka!@Summer88 kochana wierze ze z malyszkiem wszystko dobrze a ta krew dzis to moze ten krwiak sie calkowicie oczyscil
annemarie
W 9 i pomiedzy 5a 6 , do 12 tyg moze byc nie wesolo.dobra juz doczytałam. A Twoje straty w którym tyg miałaś? Minął już ten czas?
dżoasia
Heh, psitkę tylko raz ostatnio i też coś jakby mniej, ale po pierwszym razie mało widać, największa różnica jest po drugim razie. Może jeszcze zdążę strzelić przed transferem Ale i tak mega zadowolona jestem, bo czytałam w internetach, że przy hormonalnych problemach nieraz w ogóle takie cuda nie działają, a u mnie proszęA tam tez robilas???
reklama
dżoasia
@misis188 no i w sumie najważniejsza dla mnie rzecz - zawsze jak mi włoski na nogach odrastały to tak w 2-3 dniu strasznie mnie swędziały całe giry tak, że drapałam aż do krwi albo polewałam gorącą wodą (tak, wiem - pierwszy krok do żylaków) ale tylko to mi pomagało, a teraz miodzio - nic mnie nie swędzi
Podziel się: