reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z 24 godzin jakies 5 nie „stoi mi powyzej szyji” w sumie mega dobra dieta. :)Cuda sie nie dzieja , chociaz kzdy bol brzucha czy uczucie ze „ cos leci dolem” przyprzwia mnie o zawal serca.ale raz zryty beret , pozostaje na zawsze...zryty:(pozostaje mi czekac do usg. Za tydzieno_O
a który u Ciebie tydzien? Kciuki oby tym razem sie w koncu udałoooooooo

reklama
Nigdzie nie idź, kup se philips lumea :) Mi mąż kupił i działa nawet na moje policystyczne krzoki - na brzuchu i nogach po 3 strzałach ok 70-80 % kłacorów mniej :) Nawet na fejsie duużo mniej ich mam :) Najgorzej pod pachami - tak ok 40% ale i to dobre :) A golenie całego ucieleśnienia zajmuje niecałą godzinę :)
A tam tez robilas???

A tam tez robilas???
Heh, psitkę tylko raz ostatnio i też coś jakby mniej, ale po pierwszym razie mało widać, największa różnica jest po drugim razie. Może jeszcze zdążę strzelić przed transferem :) Ale i tak mega zadowolona jestem, bo czytałam w internetach, że przy hormonalnych problemach nieraz w ogóle takie cuda nie działają, a u mnie proszę :)

reklama
@misis188 no i w sumie najważniejsza dla mnie rzecz - zawsze jak mi włoski na nogach odrastały to tak w 2-3 dniu strasznie mnie swędziały całe giry tak, że drapałam aż do krwi albo polewałam gorącą wodą (tak, wiem - pierwszy krok do żylaków) ale tylko to mi pomagało, a teraz miodzio - nic mnie nie swędzi :)

Do góry