reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Memories trzymam kciukasy &&&&&&&&&& będzie piękna beta

Aisha gratuluje

Hola słonko wiem, że musi byc ciężko, ale jest tu wiele kobietek po przejsciach, proszę nie poddawaj się. Ja tam jeszcze trzymam kciuki, oby to była późna implementacja.

Elala, myślałam o Tobie, super że zaczęłaś studia a te wakacje napewno się przydadzą, ja tez nastawiłam się na mega relaks przed invitro, tylko bardziej w strone jogi, medytacji itd, pomogło.

Karamelku ale piękna historia. No pewnie że teraz musi być dobrze.

Dziewczynki musicie być silne, wiem że łatwo się mówi. JUz pisałam to kilkakortnie swoje niepowodzenia przypłaciłam atakami paniki i czymś jeszcze gorszym. Dopiero spokój i usilne starania by myśleć pozytywnie pomogło. Jeżeli macie szanse to pocztajcie o medytacjach relaksacjach. Medycyna konwencjonalna to jedno a balsam dla duszy i umysłu to drugie. Trzymam kciuki

reklama
Dzięki wszystkim za miłe słowa, teraz czekam na Wasze wysokie bety! Macie rację- zrobię bete u siebie, co ma być to będzie!!!! :)) Myslicie ze przy takiej becie jest szansa na blizniaki????? Zycze Wam spokojnej nocki!
Jakos udalo sie zrezygnowac z pracy, ale stresa mialam ze szok. trudno, znajde inna, a i tak zero platnosci za cokolwiek, ani zwolnienie, ani urlop...smieciowki rzadza w Polsce, jakas porazka....

Aisha gratuluję. A pracy nie żałuj, skoro byly tam takie niekorzystne warunki. Znajdziesz nastepna. Teraz mysl o dzidziątku :-)

Memories jutro nasz wielki dzień. Obyśmy się jutro chwaliły wysokimi betkami :-)

za eevlee oczywiście też cała masa kcikasów&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eevlee --> jutro nasza kolej:) OBY NAM SIE UDAŁO, MODLĘ SIĘ SIĘ O TO Z CAŁEGO SERCA

A ja juz przemyslalam wsio i JEDNAK jade jutro rano do kliniki, wiec wynik bety bede miała juz po południu jutro, ale odezwe sie tu na forum blizej wieczorka, bo wyniki chcemy razem z M zobaczyc..sama nie dam rady po prostu.

Dziekuje za kcukasy i zbieram ciążowe fluidki od zaciążonych!!!! :) Ale sie boje, jak przed jakims egzaminem ;)

Memories, moje odczucia są takie jak Twoje. Strach, obawy i brak sił na przyjęcie porazki. Ja jutro ok. 10.00 idę na badania. Ok. 17.00 odbierze je mój mąż. Ja nie dam rady urwać się z pracy i psychicznie boję się konfrontacji z wynikiem sam na sam. Dowiem się od męza po powrocie do domu wieczorem. I od razu Wam dam znać. Nie wiem czy ze strachu dziś zasnę ....

reklama
eevlee-> dlatego ja tez jutro wyników sama nie zobacze, a bede miała taką mozliwosc bo w invikcie sa online, ale nie zajrze sama, bo mi serce pęknie jakby była porażka. Dlatego po powrocie z pracy ok 16-17 bede wszystko wiedziała.

A tak w ogóle to boli mnie podbrzusze jak na okres, mam stresa i nerwa i wszystko naraz, zaraz biore sie za oglądanie jakiegos filmu bo zwariowac mozna. Dobrze e w robocie mam jutro sporo pracy, ale czy to wystarczy zeby przestac myslec...? pewnie nie...

oki dziewczynki do juterka, MUSI BYC OKEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry