Oby tak było. Dzieki kochana.Rozumiem Cię, bo swoje wyleżałam na patologii ciąży, ALE większość ciąż się kończy pozytywnie!!!!!
reklama
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Oby tak było. Dzieki kochana.
Trzymam kciuki. Wiem, że ciężko, ale staraj się oderwać myśli np jakimś super serialem.
nadziejaprzedewszystkim
filiżanka z porcelany
Od poronień... po krwotoki po sączące sie wody w 6 miesiącu. Ogólnie sie nasłuchałam i zdolowalam do 4 nie spalam.
Swoją drogą jestem przerażona organizacją pracy w szpitalach. Ja w zeszłym roku jak przyjechałam na IP z poronieniem w toku w 5 miesiącu, gdzie wysiedzieć nie mogłam bo to był poród właściwie, to lekarz mnie potem przepraszał, że mniej mi poświęca czasu, niż papierologii którą musi wypełnić. KOSZMAR.
chlopkers
Kochana wypoczywaj i sie nie denerwuj. Bedzie dobrze [emoji173] Trzymamy za Was mocno kciuki[emoji110] duzo zdrowka[emoji173]Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pozwolili iść do domu bo morfologia dobra i wyniki ok, ale leżenie plackiem.@Summer88 - nie daj się. Dobrze rozumiem, że jesteś w szpitalu? Odzywaj się.
Współczuje, jakis koszmar... wczoraj dziewczyny były zdołowane. Taka zaawansowana ciąża jak 7 miesiąc i wody sie sączą i skurcze a ona czeka!!!! Ale urodziła i to wcześniaka ale o godzine i byłoby za późno!!!Swoją drogą jestem przerażona organizacją pracy w szpitalach. Ja w zeszłym roku jak przyjechałam na IP z poronieniem w toku w 5 miesiącu, gdzie wysiedzieć nie mogłam bo to był poród właściwie, to lekarz mnie potem przepraszał, że mniej mi poświęca czasu, niż papierologii którą musi wypełnić. KOSZMAR.
Dzieki kochana. Przyda sie Wasza energia.Kochana wypoczywaj i sie nie denerwuj. Bedzie dobrze [emoji173] Trzymamy za Was mocno kciuki[emoji110] duzo zdrowka[emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pozwolili iść do domu bo morfologia dobra i wyniki ok, ale leżenie plackiem.
To leż placekiem! będzie dobrze ! kciukasy
reklama
misis188
bedzie wszystko dobrze tylko musisz lezec kochana. Zostawili Cie w szpitalu?Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
Podziel się: