nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
Tym akurat sie nie przejmuj! Prywatne nastawienie jakichs osob do ivf, nawet ginekologow, nas nie interesuje! Pamietaj, nie warto zaprzatac sobie nimi glowy Kochana [emoji173]No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest
Tym akurat sie nie przejmuj! Prywatne nastawienie jakichs osob do ivf, nawet ginekologow, nas nie interesuje! Pamietaj, nie warto zaprzatac sobie nimi glowy Kochana [emoji173]
A lekarza zawsze mozna zmienic[emoji6] Z jakiego jestes miasta? Moze dziewczyny z tej samej lokalizacji pomoga wybrac jakiegos dobrego gina? A najlepiej gin-endokryn.? Ja akurat na wynikach tarczycowych sie nie znam, ale skoro dziewczyny siedzace w temacie mowia ze jest problem, trzeba to skonsultowac u kogos innego.
Trzymam kciuki [emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, Sorki to było do Pauliny.to chyba bylo do Pauliny ale powiem Wam ze ja z tym plamieniem tez sie mam, dwa tygodnie temu mialam cos ala krwawienie i wtedy myslalam ze to juz @, a od wcozraj znow jakies brudy wychodza i juz sama nie wiem, a jakbym zaliczyla tamto jako poczatek cyklu to dzisiaj jakis 15 dzien!
[emoji21][emoji21][emoji21]
Ostatnio poszlo szybciej a teraz wracac ciagle plamienie i czekam na taki prawdziwy okres z utesknieniem!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
DziekiTo leż placekiem! będzie dobrze ! kciukasy
Hejpozwolili wyjsc, bo nie ma krwawień. Wiec leze ehhhbedzie wszystko dobrze tylko musisz lezec kochana. Zostawili Cie w szpitalu?
Dziekuje Ci kochanie! Takie historie mnie pocieszają. No wlasnie planuje na szybki prysznic i tyle. Niestety krwiaki sa paskudne i sie sączą, ehhhJa miałam dokładnie tak samo w 9 tyg , krwiak miał ponad 4,5 cm i zagrażał dziecku . U mnie był dość obfity krwotok . Lekarz kazał nastawić się na wszystko wiec wiem co teraz przechodzisz . Wiem ze myśli dobijają ale musisz się uspokoić i leżeć plackiem . Wstawaj tylko na siku , zakaz kąpieli jakichkolwiek . Ja tak lezalam 3 tyg na prenatalnych był dalej na usg ale dziecko już było tak duże ze lekarz powiedzial ze juz nie zagraża jego życiu . Teraz dbaj o was i trzymam kciuki .
Moja rada dla wszystkich dziewczyn jeśli macie taka szanse szukajcie lekarza do prowadzenia ciazy który pracuje w szpitalu w którym chcecie rodzić. To ułatwia sprawę przy takich sytuacjach i jak pójdziecie rodzić to jest o niebo lepiej gdy ktoś zna was i wasz przypadek i ile przeszliście.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehhh to lezymy dalej... Wszystko bedzie dobrze zobaczysz. Odpoczywaj.Hejpozwolili wyjsc, bo nie ma krwawień. Wiec leze ehhh
Dziekuje Ci kochanie! Takie historie mnie pocieszają. No wlasnie planuje na szybki prysznic i tyle. Niestety krwiaki sa paskudne i sie sączą, ehhh