reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!

Zobacz załącznik 842162
Hej,
moje wyniki panelu tarczycowego-lekarka powiedziała,że ok.Martwi mnie to ATPO-tak poowyżej-któraś coś pomoże? ma to jakiś wpływ na starania?tsh,ft3 ,ft4 myślę,że ok jak na takie dawki leków :)
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono

Ostatnia edycja:
@Summer88 6 godzin kobiete w ciazy przyjmowali :hmm::szok:
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
A ty kochana lez lez i jeszcze raz lez i tylko do kibelka wstajesz a cala reszte ogarnia maz

Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!

6 godzin :angry: z krwawieniem?? w jakim mieście? to byłą ogólna IP czy gin-poł??

@Summer88 6 godzin kobiete w ciazy przyjmowali :hmm::szok:
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
A ty kochana lez lez i jeszcze raz lez i tylko do kibelka wstajesz a cala reszte ogarnia maz
Dzieki Gosiu. Tak i były dziewczyny które naprawde miały sie złe... tzn. Brak ruchów 7 miesiąc i tez czekały. No wlasnie leze i modlę sie zeby sie wchlonal.

reklama
Do góry