Moj tez tak przeskoczyl. a termin to jaki masz? 28.09?Ja mam 11+2
reklama
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny . Powiedzcie czy Wy po luteinie dopochwowej mieliście jakieś objawy . Ja od rana mam pieczenie , swędzenie.. i się boje bo jutro mam mieć transfer . Sama nie wiem co robić .
Ja miałam duży dyskomfort, lekkie swędzenie, pieczenie.
gosia321
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwonoZobacz załącznik 842162
Hej,
moje wyniki panelu tarczycowego-lekarka powiedziała,że ok.Martwi mnie to ATPO-tak poowyżej-któraś coś pomoże? ma to jakiś wpływ na starania?tsh,ft3 ,ft4 myślę,że ok jak na takie dawki leków
Ostatnia edycja:
filiżanka z porcelany
Czesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
6 godzin z krwawieniem?? w jakim mieście? to byłą ogólna IP czy gin-poł??
Dzieki Gosiu. Tak i były dziewczyny które naprawde miały sie złe... tzn. Brak ruchów 7 miesiąc i tez czekały. No wlasnie leze i modlę sie zeby sie wchlonal.@Summer88 6 godzin kobiete w ciazy przyjmowali
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze
A ty kochana lez lez i jeszcze raz lez i tylko do kibelka wstajesz a cala reszte ogarnia maz
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Myślisz , że nie będzie to miało wpływu na jutrzejszy transfer ?Ja miałam duży dyskomfort, lekkie swędzenie, pieczenie.
Podpaski ona już sie wczoraj rozkrecila jak wróciłam z pracy wiec dzisiaj już liczę jako 2 dzień i wzięłam juz estrofemPaulinka a ty piszesz o wymienianiu wkladek czy podpasek? Bo jak tylko wkladki to poczekaj z tym estrofemem - jesli @ sie rozkreci to wez wieczorem a jak nie to poczekaj jeszcze.
reklama
Warszawa Karowa...6 godzin z krwawieniem?? w jakim mieście? to byłą ogólna IP czy gin-poł??
Podziel się: