reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Przejmuję się w sensie ,że jestem wkurw... bo lekarz powinien zawsze pomagać a nie szkodzić!
mam namiar na dobrą endokrynolog,będę tez u Paśnika-żle ,że coś wyszło ,ale z drugiej strony się cieszę,bo wiem w jakim kierunku iść i co było przyczyna niepowodzeń...żałuję tylko,że tak póżno to zrobiłam :( bo straciłam 4 Kropki :(
Masz racje, najwqzniejsze, ze juz wiesz gdzie lezy problem, bedziecie wiedziec w ktorym kierunku dzialac[emoji4] i nie zadreczaj sie ze to dopiero teraz. Moze mi latwiej pisac, bo stracilam, poki co, jednego malucha, ale nie ma sensu rozpatrywac tego co bylo, bo by czlowiek zwariowal.
Teraz skupiamy sie na przyszlosci [emoji4] bedzie dobrze Kochana [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten mały pulpecik walczył dzielnie by przyjść na świat i Twój bąbelek tez zawalczy!!Pozdrawiamy [emoji8][emoji8]
1520766360-e74212bd9dbe9e46-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku ilez slodkosci[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] cudna kruszynka [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest :(
A bylas u endokrynologa ?
Jesli tak to albo jest kiepska albo jest jeb... pisowcem przeciwnikiem in vitro. Jesli jeszcze mowisz ze obraz usg nie byl dobry to niestety masz hashi na 100% i do tego obnizajace sie ft3
Tsh przy hashi bardzo czesto jest na zadowalajacym poziomie to nie jest wskaznik czy hashi sie ma czy nie. Wskazuje na to zmieniony obraz tarczycy ktora ma obszary hypoechogeniczne lopatologicznie sa to dziury ktore w niej powstaly spowodowane hashi czyli niedoczynnoscia tarczycy plus mala jej objetosc oraz wysokie anty tpo.
Czy ty bierzesz juz eutyrox zlecony np przez gina czy jestes wogole bez lekow ?

Swoją drogą jestem przerażona organizacją pracy w szpitalach. Ja w zeszłym roku jak przyjechałam na IP z poronieniem w toku w 5 miesiącu, gdzie wysiedzieć nie mogłam bo to był poród właściwie, to lekarz mnie potem przepraszał, że mniej mi poświęca czasu, niż papierologii którą musi wypełnić. KOSZMAR.
Niestety Polska rzeczywistosc szpitali jakbys zobaczyla cala swoja historie pobytu to zlapalabys sie za glowe. Papier papierem pogania kiedys byl jeden np 3 stronnicowy druk tak aby zaznaczyc wszystko co przy przyjeciu wypyta sie pacjenta teraz na kazda pierdole jest osobny papierek. Koszmar

Niestety Polska rzeczywistosc szpitali jakbys zobaczyla cala swoja historie pobytu to zlapalabys sie za glowe. Papier papierem pogania kiedys byl jeden np 3 stronnicowy druk tak aby zaznaczyc wszystko co przy przyjeciu wypyta sie pacjenta teraz na kazda pierdole jest osobny papierek. Koszmar

Widziałam jakie płachty A4 są przy przyjęciu na oddział z IP, chore to jest. Lekarz musiał wypisywać sterty, pisał jak robot i oczywiście ręcznie.

Witam Was w tak słoneczną niedzielę. No ja do gina 23.03.2018 , a do dr Paśnika 12.04.2018. Po drodze panel tarczycowy i tak dalej. Trochę krwi upuszczę se z dłoni lub stopy bo tylko tu mam żył widoczne. Tak sobie Was czytam i ponaga mi to psychicznie. U nas dopiero 1 nieudane podejscie i brak mrożonek i niestety stara już jestem wiec czas ucieka - ale trza walczyć dalej - do banku po kredyt i do walki. Powiedziałam sobie że do końca roku ma się udać - choćby quwa miała chałupe zastawić ( żart - chyba ) Wiosna idzie trza jeszcze nadprogramowe kilogramy zgubić - oj cieżko bedzie - ciężko ;)

reklama
Dziewczyny ktora potrzebuje pregnavit plus mam do oddania chyba 50 sztuk. Od następnego tygodnia zaczynam brac inne a zostało mi i niechce ich wyrzucać.

Do góry