reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Luteina może dawać takie objawy, ale może jest szansa by lekarz obejrzał podwozie czy to aby nie jakiś stan zapalny. Ja cały czas miałam takie odczucia, po transferze brałam pimafucin choć lekarz nie widział stanu zapalnego.
Ok , dziękuję Ci bardzo za odpowiedź . Jeszcze przemyje sobie rumiankiem może też trochę pomoże :)

Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono

No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest :(

No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest :(

To możliwe niestety, zmień lekarza, laik widzi, że masz przeciwciała w kosmos i trzeba coś z tym robić, a to nie jest hormonozależne (tzn od progest. czy estrogenu).

reklama
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono

dziękuję Gosiu za odpowiedż-w tym tygodniu umówię się prywatnie do dobrej endokrynolog do której chodziłam kiedyś.

Do góry