To tu byłam żywą krew i sporo jej było i na podpasce też i potem jak wr9cilam już do domu to się na maksa rozkrecilaPlamienie to bardziej braz i brudy i jest tego mniej
reklama
filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
Luteina może dawać takie objawy, ale może jest szansa by lekarz obejrzał podwozie czy to aby nie jakiś stan zapalny. Ja cały czas miałam takie odczucia, po transferze brałam pimafucin choć lekarz nie widział stanu zapalnego.Myślisz , że nie będzie to miało wpływu na jutrzejszy transfer ?
filiżanka z porcelany
Warszawa Karowa...
masakra... tam był taki tłok? porody czy co?
gosia321
Dzieki Gosiu. Tak i były dziewczyny które naprawde miały sie złe... tzn. Brak ruchów 7 miesiąc i tez czekały. No wlasnie leze i modlę sie zeby sie wchlonal.
Od poronień... po krwotoki po sączące sie wody w 6 miesiącu. Ogólnie sie nasłuchałam i zdolowalam do 4 nie spalam.masakra... tam był taki tłok? porody czy co?
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Ok , dziękuję Ci bardzo za odpowiedź . Jeszcze przemyje sobie rumiankiem może też trochę pomożeLuteina może dawać takie objawy, ale może jest szansa by lekarz obejrzał podwozie czy to aby nie jakiś stan zapalny. Ja cały czas miałam takie odczucia, po transferze brałam pimafucin choć lekarz nie widział stanu zapalnego.
filiżanka z porcelany
Od poronień... po krwotoki po sączące sie wody w 6 miesiącu. Ogólnie sie nasłuchałam i zdolowalam do 4 nie spalam.
Rozumiem Cię, bo swoje wyleżałam na patologii ciąży, ALE większość ciąż się kończy pozytywnie!!!!!
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono
No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest
filiżanka z porcelany
No właśnie chyba pójdę to skonsultować ,bo lekarz od usg też się martwił już samym wyglądem a ona ,że tak może być po takiej dawce hormonów...może to jakaś przeciwniczka in vitro?czasem mam wrażenie ,że wśród lekarzy duuużo ich jest
To możliwe niestety, zmień lekarza, laik widzi, że masz przeciwciała w kosmos i trzeba coś z tym robić, a to nie jest hormonozależne (tzn od progest. czy estrogenu).
reklama
Zmien lekarza wedlug wynikow przy tak mocno podwyzszonych przeciwcialach anty tpo masz hashimoto a ta ci piepszy ze jest wszystko ok no dramat to niby po co w labolatorium zaznaczyli na czerwono
dziękuję Gosiu za odpowiedż-w tym tygodniu umówię się prywatnie do dobrej endokrynolog do której chodziłam kiedyś.
Podziel się: