reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@JoannaRak @dżoasia to kiedy macie to spotkanie? :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

wstepnie myslalysmy o 17 marca czyli po moim obozie zanim pojade do Torunia ale tutaj sie obawiam ze @dzoasia biedna sie przepracowuje i nie zdazy dojechac [emoji44]

a Tobie by pasowalo??? Ktos jeszcze chetny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i od teraz kazda niedziela czy jak?

upload_2018-3-11_9-59-15.png

proszę- :)

Załączniki

• upload_2018-3-11_9-59-15.png
    upload_2018-3-11_9-59-15.png
    177,9 KB · Wyświetleń: 535

Dziwkuje! czyli 18 marca nie po szaleje [emoji12]ale mam tak walizke zaldowana ze nie ma jaj nic sie nie zmiesci.
Wlasnie zrobilam renament w moich kosmetykach i spakowalam doslownie wszystko co mialam do walizki, mam nadzieje ze mi wezme ta walizke bo jak nie to bede wywalac na lotnisku [emoji848] Czescia programu obozu jest nauka make-upu i ogolnie nauczenie sie duzo o roznych produktach a wiec codziennie 2.5 godziny zajec z wizazystka :)

Dziś w kalendarzu pustka, ale wczoraj @chlopkers pisała o wizycie u lekarza. Oby wszystko było dobrze i jak najszybciej dał Wam zielone światło do kolejnego podejścia. Kciuki zaciśnięte za dobre wiadomości :)
Kochana dziekuje ale u mnie to tylko kontrola po zabiegu, czekam na zielone swiatlo na powrot do pelnej aktywnosci fizycznej [emoji4] wizyte przed crio bedziemy miec dopiero pod koniec trzeciego cyklu (liczac od teraz), wiec jeszcze dlugo musimy czekac [emoji4]
Zycze wszystkim milej spokojnej zdrowej niedzieli [emoji173]

Hej Dziewczyny . Powiedzcie czy Wy po luteinie dopochwowej mieliście jakieś objawy . Ja od rana mam pieczenie , swędzenie.. i się boje bo jutro mam mieć transfer . Sama nie wiem co robić .

wstepnie myslalysmy o 17 marca czyli po moim obozie zanim pojade do Torunia ale tutaj sie obawiam ze @dzoasia biedna sie przepracowuje i nie zdazy dojechac [emoji44]

a Tobie by pasowalo??? Ktos jeszcze chetny?

Mi 17.03 tak srednio cholerka :/ mam rodzinna imprezke w ten weekend... [emoji24]

reklama
Do góry