reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@JoannaRak @dżoasia to kiedy macie to spotkanie? :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

wstepnie myslalysmy o 17 marca czyli po moim obozie zanim pojade do Torunia ale tutaj sie obawiam ze @dzoasia biedna sie przepracowuje i nie zdazy dojechac [emoji44]

a Tobie by pasowalo??? Ktos jeszcze chetny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i od teraz kazda niedziela czy jak?

upload_2018-3-11_9-59-15.png

proszę- :)

Załączniki

• upload_2018-3-11_9-59-15.png
    upload_2018-3-11_9-59-15.png
    177,9 KB · Wyświetleń: 540

Dziwkuje! czyli 18 marca nie po szaleje [emoji12]ale mam tak walizke zaldowana ze nie ma jaj nic sie nie zmiesci.
Wlasnie zrobilam renament w moich kosmetykach i spakowalam doslownie wszystko co mialam do walizki, mam nadzieje ze mi wezme ta walizke bo jak nie to bede wywalac na lotnisku [emoji848] Czescia programu obozu jest nauka make-upu i ogolnie nauczenie sie duzo o roznych produktach a wiec codziennie 2.5 godziny zajec z wizazystka :)

Dziś w kalendarzu pustka, ale wczoraj @chlopkers pisała o wizycie u lekarza. Oby wszystko było dobrze i jak najszybciej dał Wam zielone światło do kolejnego podejścia. Kciuki zaciśnięte za dobre wiadomości :)
Kochana dziekuje ale u mnie to tylko kontrola po zabiegu, czekam na zielone swiatlo na powrot do pelnej aktywnosci fizycznej [emoji4] wizyte przed crio bedziemy miec dopiero pod koniec trzeciego cyklu (liczac od teraz), wiec jeszcze dlugo musimy czekac [emoji4]
Zycze wszystkim milej spokojnej zdrowej niedzieli [emoji173]

Hej Dziewczyny . Powiedzcie czy Wy po luteinie dopochwowej mieliście jakieś objawy . Ja od rana mam pieczenie , swędzenie.. i się boje bo jutro mam mieć transfer . Sama nie wiem co robić .

wstepnie myslalysmy o 17 marca czyli po moim obozie zanim pojade do Torunia ale tutaj sie obawiam ze @dzoasia biedna sie przepracowuje i nie zdazy dojechac [emoji44]

a Tobie by pasowalo??? Ktos jeszcze chetny?

Mi 17.03 tak srednio cholerka :/ mam rodzinna imprezke w ten weekend... [emoji24]

reklama
Do góry