reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
teraz tak czytam o tym ATPO - no to chyba Paśnik będzie miał co ze mną robić...:(
i chyba już wiem dlaczego się nie udaje-jak ten mój głupi organizm wszystko zwalcza jako wrogie :(

Zobacz a u mnie Anty-tg wyjechane bo mam 570 a do 117 jest norma!! Robie teraz powtorke badan panelu tarczycowego i jak wyniki beda te same to u mnie prawdopodobnie jest hashi [emoji21]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta, kiedy masz teraz wizyte u Pasnika?

Nie mam kochana. Kazal sie pojawic jak wyjdzie jakis wynik dodatni. Badania bede dopiero robila.
Ale w sumie podsunelas mi mysl zeby sie na wszelki wypadek juz bo terminy ma dlugoe przeciez.
A Ty masz do niego umowiona?
Ty dzis wyjazd! Daj tam czadu!!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

W plamienia nie ma żywej krwi, tylko brudny śluz. Jak podcierają się i czerwono i kusisz podpasek zmieniac to to krwawienie na 100%

to chyba bylo do Pauliny ale powiem Wam ze ja z tym plamieniem tez sie mam, dwa tygodnie temu mialam cos ala krwawienie i wtedy myslalam ze to juz @, a od wcozraj znow jakies brudy wychodza i juz sama nie wiem, a jakbym zaliczyla tamto jako poczatek cyklu to dzisiaj jakis 15 dzien!
[emoji21][emoji21][emoji21]
Ostatnio poszlo szybciej a teraz wracac ciagle plamienie i czekam na taki prawdziwy okres z utesknieniem!!!

Zobacz a u mnie Anty-tg wyjechane bo mam 570 a do 117 jest norma!! Robie teraz powtorke badan panelu tarczycowego i jak wyniki beda te same to u mnie prawdopodobnie jest hashi
emoji21.png

Trzymam kciuki ,żeby powtórka była ok...no nic ja będę już umawiać się do Paśnika,zrobię jeszcze przed morfologię pełną a resztę badań niech już On decyduje...Mam nadzieję,że mi pomoże i ten ostatni Mrożak zostanie już z Nami...bo mój M.w dzień urodzin ze łzami w oczach,że jego największym marzeniem jest mieć córeczkę :(

reklama
Tak, ostatnio czułam (ale tak delikatnie bardzo, bo łożysko na przedniej ścianie mam), a od wczoraj nic... I oczywiście już stres.
Kochana ja też mam łożysko niestety na przedniej ścianie i podobnie jak ty czułam ruchy delikatnie :-( i jak jednego dnia nie czuję to od razu panikuje.teraz 24 tydzień i maleńka Daje o sobie znać coraz częściej ale nadal nie są to jakieś mocne kopniaczki.

Do góry