reklama
Dzięki Lucy. Tak zrobię bo takie mam z kliniki zalecenia. myślisz że może si jeszcze zdarzyć cud? Oby.... Trzymam kciuki za całą resztę i czekam na dobre wiadomości tylko to teraz daje mi wiarę że cuda jednak się zdarzają. pozdrawiam cieplutko.
memories02
Fanka BB :)
hola-nie poddawaj sie, bardzo Cie proszę!!! trzymaj sie dzielnie, może faktycznie jak lucy pisze jest późniejsza implantacja...?? a nawet jesli sie nie udało to nigdy nie mozna sie poddawac, NIGDY. Ja sobie tak postanowiał i tego będe sie trzymac. Takie życie popieprzone....
Ja powinnam zrobic bete dzisiaj, bo dzis 10dpt, chcę łudzić się nadziejami jak najdłużej, że sie udało...wciąż jestem dobrej myśli. Ale bete zrobie jutro po pracy jutro wiec wyniki bede miec moze jeszcze jutro lub w czwartek rano, buziaki
Ja powinnam zrobic bete dzisiaj, bo dzis 10dpt, chcę łudzić się nadziejami jak najdłużej, że sie udało...wciąż jestem dobrej myśli. Ale bete zrobie jutro po pracy jutro wiec wyniki bede miec moze jeszcze jutro lub w czwartek rano, buziaki
Memories , zrób dziś , powtórzysz pojutrze i będziesz dzień , a nawet 2 do przodu. Mnie by pokręciło z ciekawości. Teraz siedzę jak na szpilkach , ale doszłam do wniosku , że powtórzę jutro. Czekam na wieści od pozostałych dziewczyn.
Dzięki memories02. Jak widać z mojej nieciekawej historii ja też się nie poddaje ale sa chwile że zwyczajnie brakuje sił. Pozbieram sie jak zwykle:-( bo co innego mi pozostaje. Jednak na sercu za każdym niepowodzeniem odklada się kolejny głaz :-(.
Podobno cierpliwy nawet kamien ugotuje i tego sie bede trzymać i gotować ale pewnie od jutra bo dziś ...sama wiesz.... Trzymam kciuki za Twoją bete.
Podobno cierpliwy nawet kamien ugotuje i tego sie bede trzymać i gotować ale pewnie od jutra bo dziś ...sama wiesz.... Trzymam kciuki za Twoją bete.
Hola, nie poddawaj sie. Zrob jeszcze bete w dniu jakim przykazala klinika.
Memories,ja tez sie boje zrobic bete. Za 3 dni trzeba bedzie ja jednak zrobic.Serce znowu bedzie mi lomotac jak szalone. Nadal nic mnie nie boli, nic mi nie doskwiera. Nawet specjalnie apetytu nie mam a ostatnio mialam.
Memories,ja tez sie boje zrobic bete. Za 3 dni trzeba bedzie ja jednak zrobic.Serce znowu bedzie mi lomotac jak szalone. Nadal nic mnie nie boli, nic mi nie doskwiera. Nawet specjalnie apetytu nie mam a ostatnio mialam.
Hola ja nadal trzymam kciuki i wierzę w Twoje maleństwo.
lucy777 cichaczem gratuluję i cieszę się z Twojego sukcesu bo jak pamiętam podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu tak? :-)
Ja byłam wczoraj własnie na pierwszej wizycie i jeszcze w tym roku podejdę do drugiej próby tym razem w Invimedzie. Jeszcze w tym roku będę w ciąży Musi się udać, teraz to nie ma wyjścia.
Czytam Was cały czas i trzymam kciuki za wszystkie testujące a jest Was sporo dziewczynki. :-):-)
lucy777 cichaczem gratuluję i cieszę się z Twojego sukcesu bo jak pamiętam podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu tak? :-)
Ja byłam wczoraj własnie na pierwszej wizycie i jeszcze w tym roku podejdę do drugiej próby tym razem w Invimedzie. Jeszcze w tym roku będę w ciąży Musi się udać, teraz to nie ma wyjścia.
Czytam Was cały czas i trzymam kciuki za wszystkie testujące a jest Was sporo dziewczynki. :-):-)
agapl, hola, aisha, memories, madzielanek, lucy - wiem ze to ciezki dla was czas. pelen strachu i wydluzajacego sie czasu oczekiwania na wynikii. Dziewczynki kochane trzymam za was goraco kciukasy.
Hola walcz do konca tyle lat staran - w koncu sie uda.
Aisha, lucy tajie niesmiale gratulacje - i zycze dobrych wynikow.
Zosiak - 28 wrzesnia to moje urodziny wiec mus byc to byc szczesliwy dzien. milo ze do nas zagladasz.
Marcikuk - wow 26 tydzien :-) juz nie dlugo bedziesz szykowac sie do rozpakowania - czas poprostu mknie.
Hola walcz do konca tyle lat staran - w koncu sie uda.
Aisha, lucy tajie niesmiale gratulacje - i zycze dobrych wynikow.
Zosiak - 28 wrzesnia to moje urodziny wiec mus byc to byc szczesliwy dzien. milo ze do nas zagladasz.
Marcikuk - wow 26 tydzien :-) juz nie dlugo bedziesz szykowac sie do rozpakowania - czas poprostu mknie.
reklama
memories02
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja naprawde juz najchętniej bym wczoraj zrobiła tą bete, ale sie boję ...ten strach jest gorszy niż cokolwiek....jak mam znowu sobaczyc ZERO to po prostu mnie sciska w środku. Juz z moim M rozmawialismy wczoraj i On też mówi zebym zrobiła na spokojnie jutro.
Nie mam zadnych plamien, cycki bolą cały czasm, no i nerwa mam, ale to pewnie po częsci od tych leków, bo biorę ich masę. Ogólnie to czuje sie jak na okres, ale nie chce tej cholernej @!!!!! Postanowione, wytrzymam do jutra po pracy.
Pozostałe dziewczyny testują ce w tym tygodniu - powodzenia !!!! musi byc dobrze no
Nie mam zadnych plamien, cycki bolą cały czasm, no i nerwa mam, ale to pewnie po częsci od tych leków, bo biorę ich masę. Ogólnie to czuje sie jak na okres, ale nie chce tej cholernej @!!!!! Postanowione, wytrzymam do jutra po pracy.
Pozostałe dziewczyny testują ce w tym tygodniu - powodzenia !!!! musi byc dobrze no
Podziel się: