reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gizas , trzymam kciuki- ja tez sie ostalam z jednym zarodkiem i testowac mam 18stego wrzesnia

dziewczyny, mam pytanie, czy ktores z was pociemnialy sutki, ja dzis podczas prysznicu zauwazylam , ze sa strasznie ciemne, az sie prestraszylam- nie wiem czy to nie od luteiny albo estrofenu.
czy ktoras z Was miala podobnie? probuje sie nie wkracac bo w sobote mialam transfr dopiero 3 dobowego zarodka- juz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim.

Dorex dziękuje, ale wiesz jak to z tym czekaniem

Karamelku
ale po co Ty chcesz takie rzeczy wiedzieć, musić wierzyć, że wszystko jest dobrze, też miewałam takie myśli zwłaszcza przed pierwszym USG, ale błagam Cie nie wczytuj się. Ja tak mam że jak się w coś wczytuje to momentalnie to mam. Trzymam kciuki za pięknie rozwijającą się ciąże.

Anulka, trochę chyba za szybko na objawy, moje np sutki się powiększyły ale w okolicy 7 tygodnia. O ciemniejących sutkach słyszałam że niby od około 10 tyg, ale ja w nim jestem i takowych nie mam. Trzymam kciuki

Aisha oby beta była dużutka

lucy - cichaczem gratuluje
karamel -no pewnie ze sie balam przed pierwszym usg jak kazda chyba. Nie myśl o ciazy pozamacicznej bo zwariujesz. Masz myslec pozytywnie.
Dziewczyny glowy do gory bedzie dobrze.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

karamel ,dziewczyny maja racje , przestan myslec o najgorszym!!! Wykonczysz sie nam tutaj jakk bedziesz sie tak niepotrzebnie katowac. Mysl pozytywnie. Wyobraz sobie raczej Twojego maluszka jak sie ladnie zagniezdza w brzusiu mamy :tak:

Madzialenak , Marcikuk , dzięki.
Dziewczyny mam do Was pytanie , jakich aplikatorów używacie do luteiny , jakiś opis , szczegóły , rozumiem , że w aptece można kupić?
Jeśłi któras może , napisać, to będę wdzięczna za info.
Aisha -daj znać jaki wynik bety , jak tylko wrócisz , jestem strasznie ciekawa.

reklama
Cześć dziewczyny. Niestety u mnie dobrych wieści brak:-(. Beta w 11 dniu poniżej 2 a już przez chwilę naiwnie wierzyłam, że tym razem mi się wreszcie uda ale wyszło jak zawsze:no:. k....wa mać chce mi się wyć!!!!! Ile można?!?!......:wściekła/y:

Do góry