Czesć dziewczynki, ale się za WAmi stęskniłam. Rozpisałyście się, że hoho. Ile nowych dziewczynek. Witajcie.
W szoku jestem ile dziewczyn już po transferach, ale fajnie. Śle wiruski ciążowe
Madzialenak, Memories, Agapl, i wszystkie nowe
Trzymam kciuki
Giza Śle wiruski ciążowe. Zobaczysz szybko zleci do testu. Ale wiem łatwo mi się mówi, tak na prawdę i mi się ciągnęło.
Yplocka mam nadzieje, że doszłaś do siebie, tule mocno
Wyznaczyli mi termin USG na 28 września, będę wtedy w 12 tyg i 3dniu. Teraz wydaje mi się, że to całe lata świetlne. Mam nadzieje, że szybko zleci.
A ja cierpię na mdłości, dopadły mnie w 8 tyg, byliśmy na weekend nad morzem/oceanem i powiem wam mało co mogłam jeść, o toaletach publicznych mogłam zapomnieć, na każdy smród reagowałam efektem wymiotnym. Łatwo nie jest, ale nie można się skarżyć. Mnie też ciągle dręczą różne kłócia, to w jednym boku, to w drugim, to w pępku to na dole i z akażdym razem serce się zatrzymuje, też dopatrzyłam się na wydzielinie poprogesteronowej delikatnie różowej plamki i znowu stres, ale nie mam jako takich plamień, może zraniłam się aplikatorem. Nie wiem. Fakt jest jeden nam invitrowym nie jest łatwo tak skakać do góry i niczym się nie martwić. Nasze ciąże są tak wyczekane, że pragnełybyśmy żeby wszystko szło super, bezstresowo, ale czasem się nie da.
Trzymam za WAs wszystkie kciuki