reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lucy, GRATULUJE!!!!! Nich betka ladnie sobie rosnie a Ty odpowczywaj i sie nie stresuj. Swiatelko w tunelu juz jest i to dosc ladnie swiecace. ;-) Teraz niech sie pieknie rozswietla i przyniesie Ci duzo radosci :tak:

Benle, Witaj. Oczywiscie ,ze bedzeimy trzymac kciuki.
Jest nas juz tak duzo do testowania,ze nie moge sie doliczyc ile: Lucy, Eevlee,Memories, Madzialenak, Aisha,Dorex, Hola, Benle no i ja ;)
Nie pominelam kogos?

reklama
Lucy, cudownie. Beta podwyższona, wszystko jest na dobrej drodze. Poprawiłaś mi humor tym Twoim wynikiem. Jestem przekonana, że kolejna beta będzie wynikiem 3-cyfrowym. Pięknie Kochana!!! Chyba pomału mogę Ci gratulować :-)

Benle
witaj i trzymam za Ciebie z całych sił!

Hola, myslami jestem z Tobą. Odpocznij, zbadaj betę i porozmawiaj z lekarzem. Nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze.

Hola, glowa do gory. Ja poprzednim razem krwawilam, coprawda taka ciemna krwia ale krwawilam a beta byla pozytywna. Poza tym nawet teraz na skierownaiu mam napisane,zeby bete robic nawet jesli sa krwawienia.Nic nie przesadzone ale napisz lub zadzwon do lekarza. Ty masz robic bete juz jutro prawda?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
yes2.gif

Już jestem, ale tylko z jednym zarodeczkim bo drugi przestał się dzielić
unhappy.gif
ten co mam w brzuszku jest dobry ale nie wiem jakiej klasy
embarrassed.gif
A betę mam zrobić 20 września czyli 10 długich dni przede mną.
Cieszę się bardzo że mam jednego bąbla w brzuszka ale nastawiłam się na dwójeczkę, nie spodziewalam się tego dziś

Dziewczyny zaczęłam sie stresowac przed pierwszym usg. Boje sie jak cholera. Znowu naczytalam sie o ciąży pozamacicznej i doszukuje sie objawów. Mam same ciazowe,ale mówią ze przy pozamacicznej są takie same.

lucy777 - > GRATULUJE!!! i Trzymam kciuki zeby beta rosła ładnie:):):) Bedzie dobrze i podziwiam Cię, chociaz ja tez mam zalecone zrobienie bety w 10dpt. ale zrobie w 11dpt.

Hola - nie przejmuj sie, byc moze to jest to plamienie implantacyjne, albo jak dziewczyny pisza za mało progesteronu przyjmujesz? Napisz prosze ile bierzesz progesteronu? ja biore bardzo dużo, na razie nic nie widze..ani plamien ani krwi...nie wiem juz sama czy to dobrze czy zle.... tez mam dzien taki nijaki dzisiaj. Przechodząc koło apteki zastanawiałam sie czy nie wstapic i kupic testu...ale dałam rade! nie kupiłam. musze wytrzymac do środy. Trzymajcie sie dziewczyny

Ja nie dotrwałam do mojego planowanego testowania bo to 12.09, może jak beta bedzie rosła to uwierzę.
Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie i gratulację , trzymam za Was kciuki i mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze , a gratulacje nie sa przedwczesne , Trzymajcie się

reklama
Dziękuję kochane...jestem z Wami na całego...trzeba wierzyć i walczyć o nasze maleństwa. Pamiętajcie, że jesteście wspaniale gdyż popieracie cud życia. Doktorek mówi, brać leki, brzusio trzymać cieplutko, Relax i dużo pić wody niegazowanej. Do tego akupunktura, która uspokaja wewnętrznie i pomaga w ukrwieniu macicy. Jest to dla maluszków bardzo ważne. Chcę w to wszystko wierzyć i idę tą drogą do celu naszego szczęścia. Tulę wasze brzuszki i życia, które tam się budują:-)

Do góry