reklama
benle
Zaangażowana w BB
Witajcie Kobietki,
jestem od kilku dni z Wami a z moimi maleństwami po transfer 7 dzień. Kłuje, ciągnie w podbrzuszu i na jajnikach. Jestem śpiąca i sikająca. Jutro mam kolejną akupunkturę. Jeśli nic złego się nie wydarzy to 17-stego mam termin w klinice. Prosze trzymajcie kciukaski :-)
Pozdrawiam Was serdecznie
jestem od kilku dni z Wami a z moimi maleństwami po transfer 7 dzień. Kłuje, ciągnie w podbrzuszu i na jajnikach. Jestem śpiąca i sikająca. Jutro mam kolejną akupunkturę. Jeśli nic złego się nie wydarzy to 17-stego mam termin w klinice. Prosze trzymajcie kciukaski :-)
Pozdrawiam Was serdecznie
Hola , dzięki , ale ja się jeszcze nie cieszę , może jak powtórzę betę i będzie ok , to uwierzę , na razie nie chcę zapeszyć. trzymam kciuki , żeby tylko pozytywne wieści pojawiały się na forum Myslałam ,ze jak już odbiorę wynik , to albo bedę się cieszyć , albo płakać , a mam takie mieszane uczucia ,ze szok.
lucy absolutnie Cię rozumiem, ale i tak ci odrobinkę zazdroszcze ale pozytywnie. tak to już chyba jest. jak któraś z dziewczyn już dziś napisała to może tak naprade zaczniemy się cieszyć jak nasze pociechy pozakładają już swoje rodziny i wtedy uwierzymy że jest ok
Hola jak się czujesz? co z Twoimi plamieniami? mam nadzieję, że już ustały?
Lucy ja jak odebrałam pierwszą betę to się popłakałam z radości. zadzwoniłam do M i on też się popłakał tak więc to są takie emocję, że nie umiem tego wyrazić. Pamiętaj wiara czyni cuda trzeba wierzyć że będzie dobrze i tak będzie Trzymam krzciuki za dalsze pozytywne wyniki bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lucy ja jak odebrałam pierwszą betę to się popłakałam z radości. zadzwoniłam do M i on też się popłakał tak więc to są takie emocję, że nie umiem tego wyrazić. Pamiętaj wiara czyni cuda trzeba wierzyć że będzie dobrze i tak będzie Trzymam krzciuki za dalsze pozytywne wyniki bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Podziel się: