reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

EEvlee, dziś chyba taki dzień, że ryczeć się chce. dobrze że chociaż informacje od Lucy i Aishy dają choć cień pozytywów

reklama
Witajcie Kobietki,
jestem od kilku dni z Wami a z moimi maleństwami po transfer 7 dzień. Kłuje, ciągnie w podbrzuszu i na jajnikach. Jestem śpiąca i sikająca. Jutro mam kolejną akupunkturę. Jeśli nic złego się nie wydarzy to 17-stego mam termin w klinice. Prosze trzymajcie kciukaski :-)

Pozdrawiam Was serdecznie

Hola , dzięki , ale ja się jeszcze nie cieszę , może jak powtórzę betę i będzie ok , to uwierzę , na razie nie chcę zapeszyć. trzymam kciuki , żeby tylko pozytywne wieści pojawiały się na forum:) Myslałam ,ze jak już odbiorę wynik , to albo bedę się cieszyć , albo płakać , a mam takie mieszane uczucia ,ze szok.

lucy absolutnie Cię rozumiem, ale i tak ci odrobinkę zazdroszcze ale pozytywnie. tak to już chyba jest. jak któraś z dziewczyn już dziś napisała to może tak naprade zaczniemy się cieszyć jak nasze pociechy pozakładają już swoje rodziny i wtedy uwierzymy że jest ok

eevlee , Ty mnie podziwiasz , to ja Ciebie , że nie zrobiłaś bety , mam nadzieję , że jutro naprawisz swój bład. Tak czy inaczej czekam na pozytywny wynik i tylko dobre informację od wszystkich dziewczyn

Hola jak się czujesz? co z Twoimi plamieniami? mam nadzieję, że już ustały?
Lucy ja jak odebrałam pierwszą betę to się popłakałam z radości. zadzwoniłam do M i on też się popłakał tak więc to są takie emocję, że nie umiem tego wyrazić. Pamiętaj wiara czyni cuda trzeba wierzyć że będzie dobrze i tak będzie :) Trzymam krzciuki za dalsze pozytywne wyniki bety &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lucy gratulacje i życzę pięknego wzrostu bety
benle
trzymam krzciuki za Ciebie i twoje maleństwa :) oby zostały u mamy w brzuszku 9 miesięcy :)

reklama
Agid , no cóż chwilowo ustały ale czuję że @ rozkreca się poprostu. leżę i czekam. jutro najwyżej zadzwonię do mojego gina. zobaczymy... mam doła i już

Do góry