Agniecha1508
Fanka BB :)
Przyłączam sie do pytania @MurawaU Pasnika oczywiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyłączam sie do pytania @MurawaU Pasnika oczywiście
Mi teoretycznie lekarz kazal wciaz unikac dzwigania i ruchow skretnych ze wzgledu na wciaz duze po stymulacji jajniki. Ale dzien przed pojsciem do szpitala poszlam na lodowisko, gdzie posmigalam, nawet zaliczylam glebe, o ktorej Wam tu pisalam, ale fakt- skretow tulowia unikalam.Pytanko, czy w oczekiwaniu na poronienie wracalyscie do aktywności fizycznych ? Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, a chciałabym iść się wyżyć gdzieś na fitnes
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!Dziś dziewczynki nie ma żadnych wizyt w kalendarzu dlatego go nie wstawiam.
Za te, które się nie wpisały mocne kciuki. Wczoraj był dzień pięknych wiadomości, oby ta passa trwała jak najdłużej .
Ps. Mam zapisane w "swoim" pliku, że @dżoasia ma wizytę u gin.w piątek, ale nie dopisalam w który
Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
Chodzisz na Starynkiewicza do lekarza? Na NFZ? Ja chcę tam rodzić
noooooo!!!! miałam doczytać i pisać, że dzisiaj czekam na Wasz dobry wynik a tu z rana taaaakie super wieści! :*Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤
kciuki są zaciśnięte i czekamy na info AsiuCzyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
Nie mogło być inaczej gratuluje córeczkiDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤
Pytanko, czy w oczekiwaniu na poronienie wracalyscie do aktywności fizycznych ? Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, a chciałabym iść się wyżyć gdzieś na fitnes
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom