Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
za wizytę.
i za wolny dzień
Edit: cholerka powklejałam takie ładne obrazki drinka, palmy, słońce, plaża i się nie dodały Musisz sobie wyobrazić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
I pieknie. wszystkie tu wiedzialysmy ze to falszywy alarm. Ciesze sie bardzo ze wszystko jest ok a teraz juz tylko pozostalo sie cieszyc coreczka ❤❤❤❤Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤
Dokładnie tak, ile ile będziecie czytać o badaniach stresach i czasem nieudanych próbach. Teraz czas na ciuszki, wózki, kremiki, pieluchy Zresztą tu niedługo wątek opustoszeje bo mamy w planach wszystkie się przenieść na ciężarówki@Barburka - podejrzewam, że jak będziemy robić przymiarki do zakupów, to wtedy dopiero tam zawitamy
Może być i takNie bi po prostu tu jest lepiej i czekasz jak ja az wszystkie beda brzuchate i w tedy zmienimy tylko nazwe forum i juz
Głowie napewno by pomogło, ale możesz dostać mocnego krwotoku co już takie dobre nie jest. Lepiej narazie sobie odpuść.
Dzieki Pani dr @dżoasia
Haha no prawie jak w domu drink (wino) będzie jak tylko wrócę z wizyty, przez ten maraton zapomniałam o prawidłowej endo-diecie, po nim obije mi palma, słońce jest dziś za oknem piękne, a plażę mam w mieszkaniu (sam piach) bo nie miałam czasu ogarnąć przez cały tydz nawet odkurzacza, a i mój m też ciągnął nadgodzinyza wizytę.
i za wolny dzień
Edit: cholerka powklejałam takie ładne obrazki drinka, palmy, słońce, plaża i się nie dodały Musisz sobie wyobrazić
Zacisniete [emoji173]Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!