mi tez sie to strasznie podoba a po tym moze skrot BB... ze niby nasze forum...Wg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja znajoma ma dwoch chłopców- Jas i Julek....Ladnie :-)Mieszkamy w Szwecji i tak tutaj jest Jan a Stasia nie ma . Szukamy [emoji16] a raczej tatuś szuka. Póki co jego pomysły mnie przerażają [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
jak sie trzymasz?"Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
gosia321
Fanka BB :)
No to chyba wybrane Sa chwile i ludzie których sie nie zapomina ... przyjaciele BBmi tez sie to strasznie podoba a po tym moze skrot BB... ze niby nasze forum...
Morfologię nie robiłam bo ona nas przytrzymała i mówiła ,ze innych badan jej zdaniem nie robic bo to wydawanie kasybo te plemniki są widoczne i ruchliwe tylko,ze jest ich malo
Nam też tak kiedyś jeden lekarz mówił, a morfo wyszła 0% i defragmentacja 30%.
Jestem zaskoczona, że tak Wam w Novum doradzili.
Tylko morfologia chyba powinna byc, zwlaszcza w podstawowym badaniu. Moj m mial kilka razy podstawowe badanie robione i w roznych klinikach, roznych labolatoriach i zawsze morfologia byla
W GC w podstawowym morfologii też nie ma.
Szczescie1986
Tak nam babka z labo doradziła zobaczymy co paśnik powieNam też tak kiedyś jeden lekarz mówił, a morfo wyszła 0% i defragmentacja 30%.
Jestem zaskoczona, że tak Wam w Novum doradzili.
Zylwia,jak się czujesz? Masz już jakieś wieści?"Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
No to chyba wybrane Sa chwile i ludzie których sie nie zapomina ... przyjaciele BB
Dziewczyny, tylko nie wiem czy Asia by sobie życzyła napisać B.B.
Nie wiemy jak bardzo rodzina, znajomi byli wtajemniczeni w Ich sprawy.
Żebyśmy gafy nie popełniły.
Cytat piękny.
reklama
Szczescie1986
Tak zrobimy to już u nas w Belgii bo jutro mamy samolot ,a zreszta gdybyśmy jutro się załapali to badanie byłoby do dup....bo nasienie dzisiaj oddane mąż ma badanie 22 dokładkę i tam będziemy nalegać na te badanieHmm teraz pytanie na jakiej podstawie pani powiedziala wam wstepnie ze jest super
Kochana wiec wedlug wyniku widac ze problem jest z ruchem i to duzy podobnie jak u nas. Fakt beda z tego dzieci ale bedzie troszke ciezko niz przy super wynkkach. Tylko mi sie tu nie zalamuj bo tragedii nie ma cos jest a niektorzy maja 0% ruchu.
Objetosc tez niewielka ale tu moze miec wplyw 2 dniowa abstynencja
Na ruch polecam L-karnityne 1000mg 2x dziennie mace wit c 1000 koenzym q10 wit b12
I zrobcie defragmentacje dna plemnika
Podziel się: