reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Wg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mi tez sie to strasznie podoba a po tym moze skrot BB... ze niby nasze forum...

reklama
Morfologię nie robiłam bo ona nas przytrzymała i mówiła ,ze innych badan jej zdaniem nie robic bo to wydawanie kasyo_Obo te plemniki są widoczne i ruchliwe tylko,ze jest ich malo

Nam też tak kiedyś jeden lekarz mówił, a morfo wyszła 0% i defragmentacja 30%.
Jestem zaskoczona, że tak Wam w Novum doradzili.

reklama
Hmm teraz pytanie na jakiej podstawie pani powiedziala wam wstepnie ze jest super
Kochana wiec wedlug wyniku widac ze problem jest z ruchem i to duzy podobnie jak u nas. Fakt beda z tego dzieci ale bedzie troszke ciezko niz przy super wynkkach. Tylko mi sie tu nie zalamuj bo tragedii nie ma cos jest a niektorzy maja 0% ruchu.
Objetosc tez niewielka ale tu moze miec wplyw 2 dniowa abstynencja
Na ruch polecam L-karnityne 1000mg 2x dziennie mace wit c 1000 koenzym q10 wit b12
I zrobcie defragmentacje dna plemnika
Tak zrobimy to już u nas w Belgii bo jutro mamy samolot ,a zreszta gdybyśmy jutro się załapali to badanie byłoby do dup....bo nasienie dzisiaj oddane:mad: mąż ma badanie 22 dokładkę i tam będziemy nalegać na te badanie

Do góry