mi tez sie to strasznie podoba a po tym moze skrot BB... ze niby nasze forum...Wg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja znajoma ma dwoch chłopców- Jas i Julek....Ladnie :-)Mieszkamy w Szwecji i tak tutaj jest Jan a Stasia nie ma . Szukamy [emoji16] a raczej tatuś szuka. Póki co jego pomysły mnie przerażają [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
jak sie trzymasz?"Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
gosia321
Fanka BB :)
No to chyba wybrane Sa chwile i ludzie których sie nie zapomina ... przyjaciele BBmi tez sie to strasznie podoba a po tym moze skrot BB... ze niby nasze forum...
Morfologię nie robiłam bo ona nas przytrzymała i mówiła ,ze innych badan jej zdaniem nie robic bo to wydawanie kasybo te plemniki są widoczne i ruchliwe tylko,ze jest ich malo
Nam też tak kiedyś jeden lekarz mówił, a morfo wyszła 0% i defragmentacja 30%.
Jestem zaskoczona, że tak Wam w Novum doradzili.
Tylko morfologia chyba powinna byc, zwlaszcza w podstawowym badaniu. Moj m mial kilka razy podstawowe badanie robione i w roznych klinikach, roznych labolatoriach i zawsze morfologia byla
W GC w podstawowym morfologii też nie ma.
Szczescie1986
Tak nam babka z labo doradziłaNam też tak kiedyś jeden lekarz mówił, a morfo wyszła 0% i defragmentacja 30%.
Jestem zaskoczona, że tak Wam w Novum doradzili.
Zylwia,jak się czujesz? Masz już jakieś wieści?"Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
No to chyba wybrane Sa chwile i ludzie których sie nie zapomina ... przyjaciele BB
Dziewczyny, tylko nie wiem czy Asia by sobie życzyła napisać B.B.
Nie wiemy jak bardzo rodzina, znajomi byli wtajemniczeni w Ich sprawy.
Żebyśmy gafy nie popełniły.
Cytat piękny.
reklama
Szczescie1986
Tak zrobimy to już u nas w Belgii bo jutro mamy samolot ,a zreszta gdybyśmy jutro się załapali to badanie byłoby do dup....bo nasienie dzisiaj oddaneHmm teraz pytanie na jakiej podstawie pani powiedziala wam wstepnie ze jest super
Kochana wiec wedlug wyniku widac ze problem jest z ruchem i to duzy podobnie jak u nas. Fakt beda z tego dzieci ale bedzie troszke ciezko niz przy super wynkkach. Tylko mi sie tu nie zalamuj bo tragedii nie ma cos jest a niektorzy maja 0% ruchu.
Objetosc tez niewielka ale tu moze miec wplyw 2 dniowa abstynencja
Na ruch polecam L-karnityne 1000mg 2x dziennie mace wit c 1000 koenzym q10 wit b12
I zrobcie defragmentacje dna plemnika
Podziel się: