reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane ale jak chcialybyscie pomoc w wyborze to prosze sie streszczac:) bo do 21 musze wyslac napis jaki ma byc na szarfie

reklama
Ja liczylqm pelne 3 mies i jakos tak mi prawie na lipiec wypadalo. Ale juz sie przestalam tym przejmowac [emoji4] i tak nie mamy na to wplywu. Ile trzeba bedzie czekac, tyle poczekamy.
A ja za to caly czas glowkuje jakie by tu sobie zrobic jeszcze badania. Myslalam z jednej strony zeby do MTHFR (ltore mam obydwie w wersji hetero) dorobic tez trombofilie, a z drugiej strony zastanawiam sie nad immunologia, o ktorej widze ze tu duzo piszecie [emoji4] Tylko pytanie czy pierwsza nieudana proba, gdzie doszlo do implantacji, lecz zarodek byl uszkodzony i skonczylo sie pustym jajem plodowym, to jest juz wskazanie do badan immunologicznych? Jak sadzicie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno na razie nie masz wskazan do immunologii

"Umarłych wieczność dotąd trwa,

dokąd pamięcią im się płaci"

Są chwile i ludzie których się nie zpomina"

Ty żyjesz, choć martwe Twe powieki, Bo w sercach naszych trwać będziesz na wieki”

…pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali…

Nikt nie umiera na ziemi, dopóki żyje w sercach tych, którzy zostają.”

Dla nikogo nie odszedłeś, naprawdę będziesz żył w naszych sercach i myślach.

Zgasłeś jak gwiazda na błękicie, a nam zostawiłeś smutek na całe życie”

Dziewczyny a moze ktorys z tych cytatow wybierzemy
Mi bardzo podoba sie ten ty zyhesz choc martwe sa Twe powieki, bo w sercach naszych trwac bedziesz na wieki

Wg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten tez mi sie podobal

@gosia321 a Dami jest jyz w Polsce? Daje jakos rade nasza Asia??:( jezu ciągle o nich mysle i co chwile mam Damiana przed oczami mimo iz widzialam go tylji na zdjeciach.

reklama
Hehe chyba moglam dac 1 lub 2 cytaty bo z tego co widze to kazdej z nas podoba sie inny ;)
Ale pomagajcie pomagajcie najwyzej na koniec zrobie wyliczanke i na co padnie na to benc bendzie na szarfie ;)

Do góry