reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane ale jak chcialybyscie pomoc w wyborze to prosze sie streszczac:) bo do 21 musze wyslac napis jaki ma byc na szarfie

reklama
Ja liczylqm pelne 3 mies i jakos tak mi prawie na lipiec wypadalo. Ale juz sie przestalam tym przejmowac [emoji4] i tak nie mamy na to wplywu. Ile trzeba bedzie czekac, tyle poczekamy.
A ja za to caly czas glowkuje jakie by tu sobie zrobic jeszcze badania. Myslalam z jednej strony zeby do MTHFR (ltore mam obydwie w wersji hetero) dorobic tez trombofilie, a z drugiej strony zastanawiam sie nad immunologia, o ktorej widze ze tu duzo piszecie [emoji4] Tylko pytanie czy pierwsza nieudana proba, gdzie doszlo do implantacji, lecz zarodek byl uszkodzony i skonczylo sie pustym jajem plodowym, to jest juz wskazanie do badan immunologicznych? Jak sadzicie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno na razie nie masz wskazan do immunologii

"Umarłych wieczność dotąd trwa,

dokąd pamięcią im się płaci"

Są chwile i ludzie których się nie zpomina"

Ty żyjesz, choć martwe Twe powieki, Bo w sercach naszych trwać będziesz na wieki”

…pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali…

Nikt nie umiera na ziemi, dopóki żyje w sercach tych, którzy zostają.”

Dla nikogo nie odszedłeś, naprawdę będziesz żył w naszych sercach i myślach.

Zgasłeś jak gwiazda na błękicie, a nam zostawiłeś smutek na całe życie”

Dziewczyny a moze ktorys z tych cytatow wybierzemy
Mi bardzo podoba sie ten ty zyhesz choc martwe sa Twe powieki, bo w sercach naszych trwac bedziesz na wieki

Wg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten tez mi sie podobal

@gosia321 a Dami jest jyz w Polsce? Daje jakos rade nasza Asia??:( jezu ciągle o nich mysle i co chwile mam Damiana przed oczami mimo iz widzialam go tylji na zdjeciach.

reklama
Hehe chyba moglam dac 1 lub 2 cytaty bo z tego co widze to kazdej z nas podoba sie inny ;)
Ale pomagajcie pomagajcie najwyzej na koniec zrobie wyliczanke i na co padnie na to benc bendzie na szarfie ;)

Do góry