reklama
misis188
Fanka BB :)
Na pewno na razie nie masz wskazan do immunologiiJa liczylqm pelne 3 mies i jakos tak mi prawie na lipiec wypadalo. Ale juz sie przestalam tym przejmowac [emoji4] i tak nie mamy na to wplywu. Ile trzeba bedzie czekac, tyle poczekamy.
A ja za to caly czas glowkuje jakie by tu sobie zrobic jeszcze badania. Myslalam z jednej strony zeby do MTHFR (ltore mam obydwie w wersji hetero) dorobic tez trombofilie, a z drugiej strony zastanawiam sie nad immunologia, o ktorej widze ze tu duzo piszecie [emoji4] Tylko pytanie czy pierwsza nieudana proba, gdzie doszlo do implantacji, lecz zarodek byl uszkodzony i skonczylo sie pustym jajem plodowym, to jest juz wskazanie do badan immunologicznych? Jak sadzicie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Mi bardzo podoba sie ten ty zyhesz choc martwe sa Twe powieki, bo w sercach naszych trwac bedziesz na wieki"Umarłych wieczność dotąd trwa,
dokąd pamięcią im się płaci"
Są chwile i ludzie których się nie zpomina"
Ty żyjesz, choć martwe Twe powieki, Bo w sercach naszych trwać będziesz na wieki”
…pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali…
Nikt nie umiera na ziemi, dopóki żyje w sercach tych, którzy zostają.”
Dla nikogo nie odszedłeś, naprawdę będziesz żył w naszych sercach i myślach.
Zgasłeś jak gwiazda na błękicie, a nam zostawiłeś smutek na całe życie”
Dziewczyny a moze ktorys z tych cytatow wybierzemy
misis188
Ten tez mi sie podobalWg mnie ten drugi cytat:
"Sa chwile u ludzie ktorych sie nie zapomina"
jest piekny, krotki, prosty, z jasnym przekazem.
Ale to juz moze lepiej zeby wypowiedzialy sie dziewczyny, ktore sa dlugo na forum i mialy okazje poznac Damiana.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rabarbara86
Zaciekawiona BB
Tylko uwaga z ananasem przy naadkurczliwosci macicy... Podobno wzmaga jeszcze skurcze.Świeży ananas 3 dni przed i 3 dni po transferze. Niektórzy zalecają też odstawienie glutenu. No i przed czerwone wytrawne wino
gosia321
Tak ten tez jest ladnyMi bardzo podoba sie ten ty zyhesz choc martwe sa Twe powieki, bo w sercach naszych trwac bedziesz na wieki
reklama
Podziel się: