misis188
Fanka BB :)
Ten chyba bedzie najlepszy i nie jest dlugi."Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten chyba bedzie najlepszy i nie jest dlugi."Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
Morfologię nie robiłam bo ona nas przytrzymała i mówiła ,ze innych badan jej zdaniem nie robic bo to wydawanie kasybo te plemniki są widoczne i ruchliwe tylko,ze jest ich maloA czemu nie zrobili morfologii?
Tylko morfologia chyba powinna byc, zwlaszcza w podstawowym badaniu. Moj m mial kilka razy podstawowe badanie robione i w roznych klinikach, roznych labolatoriach i zawsze morfologia bylaMorfologię nie robiłam bo ona nas przytrzymała i mówiła ,ze innych badan jej zdaniem nie robic bo to wydawanie kasybo te plemniki są widoczne i ruchliwe tylko,ze jest ich malo
"Umarłych wieczność dotąd trwa,
dokąd pamięcią im się płaci"
Są chwile i ludzie których się nie zpomina"
Ty żyjesz, choć martwe Twe powieki, Bo w sercach naszych trwać będziesz na wieki”
…pozostaniesz na zawsze w sercach tych, którzy Cię kochali…
Nikt nie umiera na ziemi, dopóki żyje w sercach tych, którzy zostają.”
Dla nikogo nie odszedłeś, naprawdę będziesz żył w naszych sercach i myślach.
Zgasłeś jak gwiazda na błękicie, a nam zostawiłeś smutek na całe życie”
Dziewczyny a moze ktorys z tych cytatow wybierzemy
Albo faktycznie trafilismy akurat na uszkodzonego genetycznie malca[emoji52]
Ale wiesz Iskierko, jak czlowiek ma troche wiecej czasu do kolejnego podejscia, to chcialby maksymalnie wykorzystac ten czas i za wszelka cene posprawdzac wszystko, zeby miec jakas tam pewnosc na przyszlosc [emoji4] postaram sie zapisac jutro na popoludniowa konsultacje tel z naszym Dr z kliniki. Moze przyblizy nam chocby orientacyjnie kiedy mozna sie spodziewac kolejnego transferu [emoji4] i jakie ewent badania trzeba powtorzyc/dorobic
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sadze zeby to bylo cos strasznego bo 3/4 dziewczyn tu ma plamienia. poobserwuj sie i jesli beda dalej 5rwaly to do lekarza idz niech zajrzy co sie dziejeDziewczynki pomocy... Jestem w pracy, stoję cały czas. Zauważyłam właśnie plamienia, jasnobrązowe... Brzuch mnie nie boli, tylko te lekkie plamienia... To 6tc, mam się bać?
"Są chwilę i ludzie których się nie zapomina... "
Te sa krotkie bo Pan z kwiaciarni mowil ze mozna napisac podwojnie a cytat Damiegk nawet potrojnie napisany by sie nie zmiescilTo wszystko chyba też za długie.
A może po prostu "Będziemy pamiętać - Przyjaciółki"