Mama151116
Aktywna w BB
A jak u Was wyglada transfer lezycie cos po w klinice czy od razu do domku?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza miałam w czwartek, więc wzięłam tylko na ten dzień i piątek wolne, więc miałam cztery dni, żeby dojść do siebie i w sumie mogłam iść od razu do pracy na następny dzień, praca biurowa :-) druga miałam w piątek i średnio się czułam, więc dobrze, że długi weekend. Ja bym na wszelki wypadek wzięła wolne, bo tak jak już Ci wspominałam, każda z Nas inaczej przechodzi, nawet każda punkcja to inne odczucia :-)Chodzilas po punkcja do pracy czy byłaś na urlopie/zwolnieniu?
@Agatulus181
Daj znać jak się czułas po punkcji.
Hej,
Ja się lecze w invimed we Wrocławiu. Ja szłam krótkim protokołem, więc nie powiem Ci wiele o lekach. Jeśli chodzi o samą punkcję i transfer to było ok, nie ma potrzeby się stresować, wszystkim zajmie się lekarz i położne. Mój transfer niestety się nie powiódł, mam wizytę 21.03 i planujemy co dalej
Obie MTHFR hetero i PAI homo. Przy tych mutacja to heparyna w ciazy bo jest ryzyko poronienia. I często też Acard. Ale to dużo zależy od lekarza. Trzeba znalesc takiego który ogarnia chociaż trochę temat i tego nie bedzie ignorowal, a z tym ciężko.
Badalas homocysteine i poziom kwasu foliowego oraz wit b12?
Trzeba przyjmować metylowane witaminy B.
W mojej klinice leżysz 10-15 min na łóżku ginekologicznym zaraz po i do domu :-) ale prawda jest podobno, że można od razu wstać i nie ma to wpływu na zarodek i jego implantacje, bardziej spokój psychiczny :-)A jak u Was wyglada transfer lezycie cos po w klinice czy od razu do domku?
Mój mąż już tam szaleje obroża, smakołyki, czekolady itd wszystko co najlepsze dla Naszego Skarba! :-)sprawdzaj sprawdzaj bo pewno za chwile ceny poleca w górę. W zeszlym roku sie mi pomylili, zamawialam mniejsza a przyslali ta po 8 kg wiec wziela ja moja kokezanka i id razu zamowilam nowa i już chyba 10 zł poszlo w gore
moj jest sukcesywnie obcinany bo maz nie lubi "mopa"Od poczatku uzywam over zoo. A po kąpieli smaruje ja jedwabiem albo serum do wlosow z avonu
Metylowane Wit. B biorę od dzisiaj . Homocysteina wyszła mi prawie 13 więc kwalifikuje się do zbicia. Jestem umówiona w przyszłym tygodniu do genetyka więc zobaczę co mi powie. Zastanawiam się też nad hematologiem. Do tej pory brałam tylko acard.
Halo, co słychać? Już w domku?Dziekuje za rade Koniczynko. Pewnie ze sprobuje! Zapytac nie zaszkodzi [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom