No ja tez bylam w 1 dniu cyklu i tez sie zastanawialam czy to ma jakies znaczenie jak zleci jakies badania, ale ja akurat mialam wszystkie zrobione ktore byly mu potrzebne i nic nie musialam dorabiac takze nie pomoge Ci w tym temacieDam znacmam trochę cykora bo jednał będę jechac z ciocia czerwona hmmm myske,ze to nie przeszkodzi
reklama
izabella87
Fanka BB :)
Trzeba o to zapytać. To ważne bo jeśli były same 8A w 3 dobie a potem degenerowały należy upatrywać czynnik męski. Jeśli zaś od początku były słabsze to tez inaczej. Zapłodnienie było100% oznacza to, ze plemniki były zadowalające. Wazę jest jakie podano zarodki w dniu transferu. Do tego przy czynniku męskim podstawa jest hodowla do 5 doby. Z tego co ja wiem tak to wyglada.
miałam 2 zarodki ośmioblastomerowe w klasie I i taki sam zarodek został zamrożony
Co o tym myśleć ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakiej Ty się leczyłaś?Polecam zmienić klinike
Na razie miałam dopiero pierwszą stymulację. Zostaję jeszcze na drugą, bo lekarz wydaje mi się naprawdę ogarnięty. Może jak poproszę o prolutex to mi da.. Najwyżej jak druga się nie uda to na trzecią zmienię...
trzymam kciuki zeby wszystko bylo okA ja dzis w nocy mialam okropne bole jajnika z lewej strony i plamilam oczywiscie krew sie tez pojawila moze nie duzo ale bylo. ;( ide dzis do lekarza - czuje ze cos jest nie tak. Te bile nie sa normalne ;(
Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
Jeszczeniematka
A ja dzis w nocy mialam okropne bole jajnika z lewej strony i plamilam oczywiscie krew sie tez pojawila moze nie duzo ale bylo. ;( ide dzis do lekarza - czuje ze cos jest nie tak. Te bile nie sa normalne ;(
Czekamy na wieści.Trzymaj się i daj znać jak najszybciej co z dzidziusiem.
Jeszczeniematka
Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
I co teraz?Masz ustalona następna wizytę,aby potwierdzić na usg co z łożyskiem? Współczuje tej niepewnosci,ale jeśli masz tam krwiak to myśle,ze on przesłaniał prawidłowy obraz usg. Bądź dobrej myśli![emoji8]
reklama
Jeszczeniematka
Prawidłowy obraz usg czyli miałam na myśli ładne łożysko
Podziel się: