reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A w jakiej Ty się leczyłaś?
Na razie miałam dopiero pierwszą stymulację. Zostaję jeszcze na drugą, bo lekarz wydaje mi się naprawdę ogarnięty. Może jak poproszę o prolutex to mi da.. Najwyżej jak druga się nie uda to na trzecią zmienię...
Lecze się w hiszpani .po 3 stumulacjiach zmieniłam klinikę i teraz po czasie wiem że że zdecydowanie za późno .Można było mniej cierpieć . Dobra klinika i dobrzy embriolodzy to podstawa takie jezt moje zdanie .

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.

Ja szłam krótkim a mam endometrioze. Tylko u mnie było to spowodowane niskim AMH. Przed dostałam na miesiąc tabletki anty żeby wyciszyć jajniki.

Bralas jedno opakowanie 21 szt czy wiecej? Robilas jakas przerwe po tabletkach przed stymulacja, czy odstawialas tabletki i na drugi dzien stymulacja?

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.

Ja jestem w invimed Wrocław :) miałam krótki protokół ale koszta to ok 500 zł

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w invimed Wrocław :) miałam krótki protokół ale koszta to ok 500 zł

A u jakiego lekarza? Ja jestem u dr Gizlera.
A jakie leki przyjmowalas do stymulacji i ile dni? Mi na razie przepisano antykoncepcje przed. A potem zobaczymy...
przepraszam ze tak dopytuje ale jeszcze nie do konca ogarniam temat :)

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
Ten trofoblast jest niejednorodny czy sie odkleja?? Przede wszystkim powinnas lezec i prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia, trzeba byc dobrej mysli, 3mam kciuki

reklama
A u jakiego lekarza? Ja jestem u dr Gizlera.
A jakie leki przyjmowalas do stymulacji? Mi na razie przepisano antykoncepcje przed. A potem zobaczymy...

Ja tez u niego, tez brałam regulon później przed sama punkcją 3 zastrzyki ale już nie pamietam dokładnie jakie mogę sprawdzić na protokole.
A u Ciebie jaki powód ?

Do góry