No tak tylko dlaczego ze mną nie zostały
Poza tym mrozaczkiem który czeka w klinice
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładne w 3 dobie. W 4 dobie uaktywnia się czynnik męski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak tylko dlaczego ze mną nie zostały
Poza tym mrozaczkiem który czeka w klinice
Pierwsze takie ataki miala ot tak bez powodu i.nie podczas kapieli-bylam.przerażonaU mojej Suni shih tzu też tak nieraz podczas kąpieli się zdaza
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładne w 3 dobie. W 4 dobie uaktywnia się czynnik męski.
Lecze się w hiszpani .po 3 stumulacjiach zmieniłam klinikę i teraz po czasie wiem że że zdecydowanie za późno .Można było mniej cierpieć . Dobra klinika i dobrzy embriolodzy to podstawa takie jezt moje zdanie .A w jakiej Ty się leczyłaś?
Na razie miałam dopiero pierwszą stymulację. Zostaję jeszcze na drugą, bo lekarz wydaje mi się naprawdę ogarnięty. Może jak poproszę o prolutex to mi da.. Najwyżej jak druga się nie uda to na trzecią zmienię...
Ja szłam krótkim a mam endometrioze. Tylko u mnie było to spowodowane niskim AMH. Przed dostałam na miesiąc tabletki anty żeby wyciszyć jajniki.
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy któraś z Was podchodzi albo pochodziła do in vitro w Invimed we Wrocławiu. Jak wrażenia?
Jak jest orientacyjny koszt leków do stymulacji przed punkcja przy długim protokole? Będę wdzięczna za odpowiedz.
Ja jestem w invimed Wrocław miałam krótki protokół ale koszta to ok 500 zł
Ten trofoblast jest niejednorodny czy sie odkleja?? Przede wszystkim powinnas lezec i prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia, trzeba byc dobrej mysli, 3mam kciukiJa juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
A u jakiego lekarza? Ja jestem u dr Gizlera.
A jakie leki przyjmowalas do stymulacji? Mi na razie przepisano antykoncepcje przed. A potem zobaczymy...