reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam :( miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.

reklama
Dziewczyny, które mają endometriozę. Czy któraś z Was szła krótkim protokołem? Bo na wizycie po nieudanym transferze doktor mi mówił, że następnym razem może pójdę krótkim... A myślałam że z endomendą to zawsze długi i zgłupiałam.
Ja mam endometrioze 4 st .
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące

Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam :( miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.
Ja z tym.swinstwem mam niemile doświadczenie ale raz po transferze przepisala mi pani dr lek który na to pomogl i kozwa do dzis pluje sobie w brode ze nie zapisalsm nazwy...

Wpadłam zobaczyć co u Ciebie ? Jak tam się sprawy mają ?
Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusia :)

Ja mam endometrioze 4 st .
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące
Oooo. No to dobrze wiedziec!! :) to tym razem chyba sie bede upierac przy krotkim.
A ile mialas w sumie transferow? Jaka byla jakosc zarodkow?
Przepraszam ze wypytuje, ale troche doluje mnie ta endomenda, jej wplyw na komorki, cytotokstyczny wplyw na zarodki itp.
Mialam laparoskopie prawie rok temu i nie mam pojecia co sie tam teraz w srodku dzieje. A mam III stopnia...

Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusia :)

A mozesz zapodac link do tego fora ciezarowki ?

reklama
A to standard jak u mnie. A masz jakies lactobaciliusy? Czy zero dobrych bakterii?

Tak, na szczęście mam, wszystko oznaczone ++ więc chyba średnia liczebność. Ja biorę codziennie po 2 provagi. Zwalczyłaś to jakoś raz na zawsze?

A jakie ci te bakterie wyszly?

Escherichia coli i enterococcus faecalis. :(

Dzięki kochana, no bardzo mam taką nadzieję, czekam co moja ginka odpisze :sad:

Do góry