reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam :( miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.

reklama
Dziewczyny, które mają endometriozę. Czy któraś z Was szła krótkim protokołem? Bo na wizycie po nieudanym transferze doktor mi mówił, że następnym razem może pójdę krótkim... A myślałam że z endomendą to zawsze długi i zgłupiałam.
Ja mam endometrioze 4 st .
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące

Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam :( miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.
Ja z tym.swinstwem mam niemile doświadczenie ale raz po transferze przepisala mi pani dr lek który na to pomogl i kozwa do dzis pluje sobie w brode ze nie zapisalsm nazwy...

Wpadłam zobaczyć co u Ciebie ? Jak tam się sprawy mają ?
Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusia :)

Ja mam endometrioze 4 st .
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące
Oooo. No to dobrze wiedziec!! :) to tym razem chyba sie bede upierac przy krotkim.
A ile mialas w sumie transferow? Jaka byla jakosc zarodkow?
Przepraszam ze wypytuje, ale troche doluje mnie ta endomenda, jej wplyw na komorki, cytotokstyczny wplyw na zarodki itp.
Mialam laparoskopie prawie rok temu i nie mam pojecia co sie tam teraz w srodku dzieje. A mam III stopnia...

Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusia :)

A mozesz zapodac link do tego fora ciezarowki ?

reklama
A to standard jak u mnie. A masz jakies lactobaciliusy? Czy zero dobrych bakterii?

Tak, na szczęście mam, wszystko oznaczone ++ więc chyba średnia liczebność. Ja biorę codziennie po 2 provagi. Zwalczyłaś to jakoś raz na zawsze?

A jakie ci te bakterie wyszly?

Escherichia coli i enterococcus faecalis. :(

Dzięki kochana, no bardzo mam taką nadzieję, czekam co moja ginka odpisze :sad:

Do góry