reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja mam endometrioze 4 st .Dziewczyny, które mają endometriozę. Czy któraś z Was szła krótkim protokołem? Bo na wizycie po nieudanym transferze doktor mi mówił, że następnym razem może pójdę krótkim... A myślałam że z endomendą to zawsze długi i zgłupiałam.
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące
Ewunka
Wpadłam zobaczyć co u Ciebie ? Jak tam się sprawy mają ?Haha był świąteczny transfer to i dzwonki są Suuuuuperancko, teraz dr akurat nie słuchaj, dajesz w miasto
misis188
Ja z tym.swinstwem mam niemile doświadczenie ale raz po transferze przepisala mi pani dr lek który na to pomogl i kozwa do dzis pluje sobie w brode ze nie zapisalsm nazwy...Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.
dżoasia
Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusiaWpadłam zobaczyć co u Ciebie ? Jak tam się sprawy mają ?
Oooo. No to dobrze wiedziec!! to tym razem chyba sie bede upierac przy krotkim.Ja mam endometrioze 4 st .
Miałam 4 stymulacjie i wszystkie krótki protokół. Z 4 z 2 transferu mam Marceline za 2 dni będzie mieć 3 miesiące
A ile mialas w sumie transferow? Jaka byla jakosc zarodkow?
Przepraszam ze wypytuje, ale troche doluje mnie ta endomenda, jej wplyw na komorki, cytotokstyczny wplyw na zarodki itp.
Mialam laparoskopie prawie rok temu i nie mam pojecia co sie tam teraz w srodku dzieje. A mam III stopnia...
Kochana u mnie.po staremu, zachodze ale brzuch nie chce rosnac. Szykuje sie do kolejnego transferu w nastepnym cyklu. Dawaj fotke.Marcelinki! Jakis czas temu przypadkiem zajrzalam na ciezarowki i widzialam, ze malenka sie troszke pospieszyla, ale mam nadzieje, ze tylko dlatego, zebyscie sie mogli szybciej nia cieszyc po drugiej stronie brzusia
A mozesz zapodac link do tego fora ciezarowki ?
Aguleczka29
Link do: ciężaróweczki po in vitroA mozesz zapodac link do tego fora ciezarowki ?
reklama
A to standard jak u mnie. A masz jakies lactobaciliusy? Czy zero dobrych bakterii?
Tak, na szczęście mam, wszystko oznaczone ++ więc chyba średnia liczebność. Ja biorę codziennie po 2 provagi. Zwalczyłaś to jakoś raz na zawsze?
A jakie ci te bakterie wyszly?
Escherichia coli i enterococcus faecalis.
Na tą colę to dostawalam antybiotyk przed samym transferem kilka dni...a drugiego dziadostwa nie znam miejmy nadzieję ze wystarczy krótkie leczenia i odbędzie się szybko transfer.
Dzięki kochana, no bardzo mam taką nadzieję, czekam co moja ginka odpisze
Podziel się: