reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Musze czekac do jutra niestety klinika moja pracuje tylko do 18 a wyniki odebralam ostatnie przed chwila i mam bakterie w moczu. Boje sie ze zaszkodza dzidzi i poronie ;( a to dopiero 7 tydzien ;( glukoza podwyszona bakterie w moczu i jeszcze piecze w pochwie no masakra ;(
Kochana wszystko bedzie dobrze! Nie zakladaj czarnego scenariusza.

reklama
Mi zaczelo sie w sobote rano, ale juz wczesniej cos czulam nie zdawalam.sobie sprawy ze to moze byc to od soboty wieczor bo tak maz z pracy wrocil pije sok z zurawiny wode z cytryna i lykam tabletki zurawinowe chyba urinal narazie przestalo piec ale bol przy robieniu siku nadal czuje w brzuchu od razu jajniki zaczynaja bolec. Nie podmywalam sie i mocz byla od razu z nocy. Bakterii mam 699 taki wynik
Kochana zawsze przed oddaniem moczu do badania nalezy sie umyc i oddac srodkowy mocz

Ja szłam krótkim a mam endometrioze. Tylko u mnie było to spowodowane niskim AMH. Przed dostałam na miesiąc tabletki anty żeby wyciszyć jajniki.
No to z antykami to nie jest dlugi?
Bo ja tez mialam miesiac antykow, potem 20 dni gonapeptylu a pozniej stymulacja...
Chyba ze Ty mialas po antykach od razu stymulacje?

Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :(:(

Dziewczyny zrobiłam ten wymaz i jestem załamana, mam jakieś dwie bakterie, o transferze pewnie mogę zapomnieć :sad: mam już dość... nie wiem co mam robić :sad::sad: pójdę do mojej ginki i mi pewnie da antybiotyk, a transfer będzie trzeba przełożyć. Żyć się odechciewa, ja już w mojej pracy dłużej nie wytrzymam, plan był taki że jak się ten transfer nie uda to się zwalniam, a teraz będzie kolejny miesiąc, jeśli nie miesiące, w plecy...

Kochane z łodzi badz okolic....
Mam pytanie...gdzie w weekend
moglabym zbadac progesteron i wynik zeby byl tego samego dnia...z moich wyliczeń wychodzi ze @ przyjdzie w sob albo nd a musze w 2dc zbadać wlasnie progesteron i jak będzie ok to od 3 dnia stymulacja... :-)
W mojej okolicy pobierają krew jedynie w sobote ale za wynikiem musze czekac 1dzień roboczy...Tak więc nie wynik bedzie nie predzej jak e poniedziałek... :'(
Dziekuje Wam...
Podbijam:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Bardzo mi przykro :(:(

Dziewczyny zrobiłam ten wymaz i jestem załamana, mam jakieś dwie bakterie, o transferze pewnie mogę zapomnieć :sad: mam już dość... nie wiem co mam robić :sad::sad: pójdę do mojej ginki i mi pewnie da antybiotyk, a transfer będzie trzeba przełożyć. Żyć się odechciewa, ja już w mojej pracy dłużej nie wytrzymam, plan był taki że jak się ten transfer nie uda to się zwalniam, a teraz będzie kolejny miesiąc, jeśli nie miesiące, w plecy...
Bokterie to jest straszne cholerstwo... co Ci wyszlo?

reklama
dziewczyny...któraś z Was pisała że gyn centrum ma dobre laboratorium embriologiczne?Skąd to przekonanie?zastanawiam się czy tym razem tam nie spróbować.

Do góry