No to z antykami to nie jest dlugi?
Bo ja tez mialam miesiac antykow, potem 20 dni gonapeptylu a pozniej stymulacja...
Chyba ze Ty mialas po antykach od razu stymulacje?
Tak po antykach od razu stymulacja od 2 dc bez gonapeptylu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to z antykami to nie jest dlugi?
Bo ja tez mialam miesiac antykow, potem 20 dni gonapeptylu a pozniej stymulacja...
Chyba ze Ty mialas po antykach od razu stymulacje?
Bokterie to jest straszne cholerstwo... co Ci wyszlo?
Bylam dzis na wizycie ,endometrium 10mm i w sobote mam badanie kurczliwosci macicy i criotransfer,tym razem musi sie udac [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana nie jesten z Łodzi ani okolic ale moze jest tam jakaś diagnostyka? Ja wszystkie prywatne badania robie u siebie w diagnistyce i wyniki sa w ten sam dzieńPodbijam
Ja pisalam i to nie raz a skąd to przekonanie? Bo to moja 3 klinika w ktorej podchodzilam do in vitro. 2 mialam w Krakowie w Macierzynstwie ( raz krotki protokół, raz dlugi) zarodki w 3 dobie były z duza fragmentacja, 3 podejście mialam w Provicie (dlugi protokół) i znowu kiepskie zarodki z duza fragnentacja. Przeszlam do GC, gin prowadzacy zastanawial sie czy jest sens mnie stymulowac jak za kazdym razem byly tak złe zarodki, czy nie lepiej pomyskec o kd lub adopcji zarodka. Uparlismy sie ze chcemy spróbować. 4 procedura krotki protokół i 5 zarodkow najlepszej jakości bez fragnentacji. 5 procedura tez krotki protokol i, znowu super zarodki bez fragmentacji. Wcześniejsze transfery sie nie udawaly bo mialam dodatkowo problemy immunologiczne. Teraz skończyłam 16 tc i mam jeszcze 5 pieknych mrozakow. Tak ze ja polecam na prawde bo mam porownanie w 3 klinikach.dziewczyny...któraś z Was pisała że gyn centrum ma dobre laboratorium embriologiczne?Skąd to przekonanie?zastanawiam się czy tym razem tam nie spróbować.
Bylam dzis na wizycie ,endometrium 10mm i w sobote mam badanie kurczliwosci macicy i criotransfer,tym razem musi sie udac [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to standard jak u mnie. A masz jakies lactobaciliusy? Czy zero dobrych bakterii?Escherichia coli, to już kiedyś miałam, ale w gratisie jest też nowość, enterococcus faecalis
A jakie ci te bakterie wyszly?Bardzo mi przykro
Dziewczyny zrobiłam ten wymaz i jestem załamana, mam jakieś dwie bakterie, o transferze pewnie mogę zapomnieć mam już dość... nie wiem co mam robić pójdę do mojej ginki i mi pewnie da antybiotyk, a transfer będzie trzeba przełożyć. Żyć się odechciewa, ja już w mojej pracy dłużej nie wytrzymam, plan był taki że jak się ten transfer nie uda to się zwalniam, a teraz będzie kolejny miesiąc, jeśli nie miesiące, w plecy...