reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie martw się, wszystko będzie dobrze. Leć jak najszybciej do gina na wymaz, powiedz że to sytuacja awaryjna niech Cię przyjmie między pacjentkami. Pokaż też mu wyniki moczu może coś zaradzi.

Musze czekac do jutra niestety klinika moja pracuje tylko do 18 a wyniki odebralam ostatnie przed chwila i mam bakterie w moczu. Boje sie ze zaszkodza dzidzi i poronie ;( a to dopiero 7 tydzien ;( glukoza podwyszona bakterie w moczu i jeszcze piecze w pochwie no masakra ;(

reklama
Musze czekac do jutra niestety klinika moja pracuje tylko do 18 a wyniki odebralam ostatnie przed chwila i mam bakterie w moczu. Boje sie ze zaszkodza dzidzi i poronie ;( a to dopiero 7 tydzien ;( glukoza podwyszona bakterie w moczu i jeszcze piecze w pochwie no masakra ;(

A jak duzo masz tych bakterii? Bo generalnie to całkiem często się przytrafia ciężarnym, w mojej pierwszej ciazy na jakieś tam nie zawysokie poziomy ginekolog nawet za bardzo nie zwracał uwagi wiec wiem ze to stresujące ale nie martw się na zapas. Jutro będzie wizyta. A mogę ci od siebie powiedzieć ze na pewno bardzo pomożesz jak będziesz naprawdę bardzo duzo pic. Tak wymuszać w siebie. I piec może przestanie. Tak ze 3 litry z np sokiem żurawinowym bez cukru. I na ciepło. I do tego w aptece dostaniesz tabletki które można w ciazy, już nie pamietam jakie ale na pewno farmaceutka doradzi.

Dziewczyny, czy zawsze musi być plamienie implantacyjne?? Czy zdarzyło się jednak, że obeszło się bez a mimo to doszło do upragnionej ciąży? Na kartce która dostałam z kliniki jest napisane, ze plamienie między 6 a 11 dniem po transferze zwiastuje ciąże. Czyli jeżeli ja takiego plamienia mieć nie będę to lipa?? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie miałam plamienia implantacyjnego a jestem w ciąży ;) także nie sugerowałabym się tym zjawiskiem;)

Nie panikuj to wszystko jest do wyleczenia. Idz poprostu do lekarza jutro i napewno minie.

Falus wtrace się, spokojnie, wyślij męża do apteki po urinal intesiv i naturalny sok żurawinowy, na noc na tyłek, luźne ciepłe gacie załóż i pij duzo. Przeczytaj ulotkę tego urinalu, ja biorę 2x1 profilaktycznie, mialam ten sam problem co Ty. Co do glukozy czy mocz pobierałas z nocy? Piłaś lub jadłaś coś przed, czy był z tego środkowego tzw "siku" i czy zrobiłaś podchlapke przed. To nie koniec świata mi przeszło po dwóch dniach i dalej piję dwie szklanki soku z żurawiny dziennie,2 litry wody plus biorę też urinal. Nie powtórzyła mi się infekcja.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Falus stracę się, spokojnie, wyślij męża do apteki po urinal intesiv i naturalny sok żurawinowy, na noc na tyłek, luźne ciepłe gacie załóż i pij duzo. Przeczytaj ulotkę tego urinalu, ja biorę 2x1 profilaktycznie, mialam ten sam problem co Ty. Co do glukozy czy mocz pobierałas z nocy? Piłaś lub jadłaś coś przed, czy był z tego środkowego tzw "siku" i czy zrobiłaś podchlapke przed. To nie koniec świata mi przeszło po dwóch dniach i dalej piję dwie szklanki soku z żurawiny dziennie,2 litry wody plus biorę też urinal. Nie powtórzyła mi się infekcja.

Mi zaczelo sie w sobote rano, ale juz wczesniej cos czulam nie zdawalam.sobie sprawy ze to moze byc to od soboty wieczor bo tak maz z pracy wrocil pije sok z zurawiny wode z cytryna i lykam tabletki zurawinowe chyba urinal narazie przestalo piec ale bol przy robieniu siku nadal czuje w brzuchu od razu jajniki zaczynaja bolec. Nie podmywalam sie i mocz byla od razu z nocy. Bakterii mam 699 taki wynik

reklama
Mi zaczelo sie w sobote rano, ale juz wczesniej cos czulam nie zdawalam.sobie sprawy ze to moze byc to od soboty wieczor bo tak maz z pracy wrocil pije sok z zurawiny wode z cytryna i lykam tabletki zurawinowe chyba urinal narazie przestalo piec ale bol przy robieniu siku nadal czuje w brzuchu od razu jajniki zaczynaja bolec. Nie podmywalam sie i mocz byla od razu z nocy. Bakterii mam 699 taki wynik
To ja bym jutro powtórzyła badanie, jak wstaniesz rano, zanim nasiusiasz do kubka podmywam się sama woda i do kubka nie ten pierwszy mocz ale upuść trochę i dopiero [emoji6] zamów sobie od razu posiew tylko na to się czeka u mnie było do 3 dni roboczych to będziesz wiedziała jaka bakteria się zaległa [emoji6] jak już nie piecze spokojnie do jutra wieczorem powinno przejsc wraz z bólem.

Do góry