reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi:( badz silna

reklama
Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Bardzo ci wspolczuje ;*

@aniaAsia222 chyba każda z nas co tu jest na forum albo zaczyna dopiero ciężką drogę albo jest w jej trakcie, albo cieszy się w końcu upragnionym dzidziusiem.
A Ty kochana ile razy podchodziłaś i w którym tc jesteś?
Ja jestem w 25 tc. A do transfer udał się za pierwszym razem także gdyby nie wcześniejsze przeszkody to nawet gładko poszło ;) u nas wszystko się przeciągało bo mąż musiał mieć operacyjnie pobierane plemniki a ja miałam hiperstymulacje i musiałam czekać kilka miesięcy żeby dojść do siebie...

Przykro mi Izuniu... 3maj sie ciepło :* W końcu i dla nas zaświeci słońce :)

Uff to troche mnie uspokoiłaś. Ja mam tak ze nic nie boli caly dzien pold dnia a jak zacznie bolec to cala noc lub wieczor tak jajniki bola czasem.w dole przucha raz lewy raz prawy jajnik. I jak tak juz mocno zacznie bolec to wtedy pojawia sie te plamienie i problem z siusianiem bo az boli jak robie przez chwilke. Mam.nadzieje ze to nic powaznego u mnie zacza sie 8 tydzien

Faluś a zrobiłaś to badanie moczu?

Dziewczyny słyszałyście może coś o tym że koszty in vitro można odliczyć od podatku ? Znajoma natknęłą się na taką informacje ale nic więcej w internecie nie mogę znaleźć. Wydaje mi się że jakby była taka możliwość to byłoby o tym głośno. Może któraś z was jest księgową albo chociaż ma zaufaną księgową ???

Przykro mi:( Walczyłaś o tą dzidzię do końca, jednak nie na wszystko mamy wpływ. Trzymaj się.

reklama
Do góry