reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam kochane ... dziś byłam odwiedzić Damiana .. po twarzy nie widać juz cierpienia tłumacze sobie że jest mu lepiej.. ale nie pomaga ciągle becze biore leki jest troche lepiej... ale nie mam pojecia co ze soba zrobic ...boje sie życia jestem.w panice zostałam sama .. bez meza osoby ktora mnie wspierała.. teraz wszystko legło w gruzach jestem rozdarta ..Dami bedzie w pl pochowany wiec wracam do pl ale boje sie ze nie dogadam sie z moja rodzina tyle lat mieszkałam.osobno ... jejku boje sie wszystkiego ..oszaleje chyba ... dziewczyny... mysle czy moze nie dołaczyc do Damiego ...straszne uczucia mna szarpia... co ja zrobie bez niego ...
Asinka przesyłam wyrazy współczucia. Bardzo dużo przeszliście razem. Prawda jest taka, że ostatni czas nie był fajny dla Was. Dużo bólu i cierpienia. Teraz zarówno jemu jak o Tobie jest łatwiej. I z każdym dniem będzie coraz lepiej. Jesteś młoda osobą i świat stoi przed Tobą otworem. Życia się nie obawiaj bo w bojach jesteś zaprawiona. Wróć jak najszybciej do normalności. Damiana zachowasz w głowie/sercu na zawsze. Nie bój się żyć i cieszyć jestem pewna, ze on by tego chciał.

A co sie dzieje? Jakas reakcja alergiczna w kontakcie skory z plastrem?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam pojęcia :( jeśli nakleja w dzień i na noc jest ok najgorzej jest rano bo nawet stac nie da rady tak go szczypie i od razu zrywa bo nie wytrzymuje:mad:mysle,ze to przez to,ze wstaje rozgrzany i ubiera plaster z mięta wiec to moje takie tłumaczenie o_Omoże głupie,ale nic innego do głowy mi nie przechodzi :(

A ja dzis mialam gorsza noc. Znowu mnie bolaly bardzo jajniki i zaczelam plamic. Na dwa dni ustalo jak reka odja a teraz znowu sie zaczelo ja nie wiem z kad te bole takie. Poszlam dzis na badania moczu, glukoza, progesteron, tsh takie mi zlecil gin. I jakos bede sie starala szybko sie do niego umowic ;( tyle lat staran i jak juz sie udalo to tyle problemow ;(

A ja dzis mialam gorsza noc. Znowu mnie bolaly bardzo jajniki i zaczelam plamic. Na dwa dni ustalo jak reka odja a teraz znowu sie zaczelo ja nie wiem z kad te bole takie. Poszlam dzis na badania moczu, glukoza, progesteron, tsh takie mi zlecil gin. I jakos bede sie starala szybko sie do niego umowic ;( tyle lat staran i jak juz sie udalo to tyle problemow ;(
Ja tez ciagle plamie... pare dni przerwy i jeden dzien plamienie i znowu czysto. U mnie 9+6 t. Mnie tez boli czuje więzadła i rozciaganie macicy? jajniki tez. Nie denerwuj sie bo przeciez lekarz widzial a Tobie nerwy nie sa potrzebne.

Koniczynko, dziekuje, poki co jest ok. [emoji4] Choc przyznam, ze rano byl stres i oszolomienie, moja beta dzis rano wyszla 22tys (ostatnia to bylo 12tys) i poddano w watpliwosc czy zarodek oby napewno umarl... nie musze mowic jak bylam zszokowana, tym bardziej ze odkad zdiagnozowano u mnie dwa tyg temu pusty pecherz plodowy, dwa razy pilam wino! [emoji15] Ale zebralo sie grono profesorow, zrobili komisyjne usg i jednoznacznie stwierdzono ze zarodka nie ma..
Kwadrans temu podali mi pierwsza dawke lekow na wywolanie, wiec leze i czekam [emoji5] aa no i mowia ze mam anemie. Kurde a tak duzo jem. Az sie wierzyc nie chce..
Leze na Kopernika w Krk, to jest stary szpital, w budynku zabytkowym, wiec warunki sa kiepskie (jedna lazienka na korytarzu na kilka sal itd), ale powiem Wam, ze sniadanie mnie mile zaskoczylo, byla owsianka, chleb z maslem i szynka a do tego jablko [emoji7] jadlam az mi sie uszy trzesly [emoji6]

reklama
Nie mam pojęcia :( jeśli nakleja w dzień i na noc jest ok najgorzej jest rano bo nawet stac nie da rady tak go szczypie i od razu zrywa bo nie wytrzymuje:mad:mysle,ze to przez to,ze wstaje rozgrzany i ubiera plaster z mięta wiec to moje takie tłumaczenie o_Omoże głupie,ale nic innego do głowy mi nie przechodzi :(
Nieglupio mowisz. Moze tak byc ze cialo jest cieple po nocy i ta mieta z plastra wywoluje nieprzyjemne uczucie, jakby pieczenia. Jak wiadomo nasi panowie sa mocno wrazliwi na punkcie odczuc dotyczacych ich ukochanych jajeczek [emoji6]

Do góry