reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieglupio mowisz. Moze tak byc ze cialo jest cieple po nocy i ta mieta z plastra wywoluje nieprzyjemne uczucie, jakby pieczenia. Jak wiadomo nasi panowie sa mocno wrazliwi na punkcie odczuc dotyczacych ich ukochanych jajeczek [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A noo to prawda;) wogole my to chorować nie możemy,ale facet to katar nazywa choroba

Koniczynko, dziekuje, poki co jest ok. [emoji4] Choc przyznam, ze rano byl stres i oszolomienie, moja beta dzis rano wyszla 22tys (ostatnia to bylo 12tys) i poddano w watpliwosc czy zarodek oby napewno umarl... nie musze mowic jak bylam zszokowana, tym bardziej ze odkad zdiagnozowano u mnie dwa tyg temu pusty pecherz plodowy, dwa razy pilam wino! [emoji15] Ale zebralo sie grono profesorow, zrobili komisyjne usg i jednoznacznie stwierdzono ze zarodka nie ma..
Kwadrans temu podali mi pierwsza dawke lekow na wywolanie, wiec leze i czekam [emoji5] aa no i mowia ze mam anemie. Kurde a tak duzo jem. Az sie wierzyc nie chce..
Leze na Kopernika w Krk, to jest stary szpital, w budynku zabytkowym, wiec warunki sa kiepskie (jedna lazienka na korytarzu na kilka sal itd), ale powiem Wam, ze sniadanie mnie mile zaskoczylo, byla owsianka, chleb z maslem i szynka a do tego jablko [emoji7] jadlam az mi sie uszy trzesly [emoji6]

3maj sie Kochana... i dawaj znac co jakiś czas :*

Ja tez ciagle plamie... pare dni przerwy i jeden dzien plamienie i znowu czysto. U mnie 9+6 t. Mnie tez boli czuje więzadła i rozciaganie macicy? jajniki tez. Nie denerwuj sie bo przeciez lekarz widzial a Tobie nerwy nie sa potrzebne.

Uff to troche mnie uspokoiłaś. Ja mam tak ze nic nie boli caly dzien pold dnia a jak zacznie bolec to cala noc lub wieczor tak jajniki bola czasem.w dole przucha raz lewy raz prawy jajnik. I jak tak juz mocno zacznie bolec to wtedy pojawia sie te plamienie i problem z siusianiem bo az boli jak robie przez chwilke. Mam.nadzieje ze to nic powaznego u mnie zacza sie 8 tydzien

Koniczynko, dziekuje, poki co jest ok. [emoji4] Choc przyznam, ze rano byl stres i oszolomienie, moja beta dzis rano wyszla 22tys (ostatnia to bylo 12tys) i poddano w watpliwosc czy zarodek oby napewno umarl... nie musze mowic jak bylam zszokowana, tym bardziej ze odkad zdiagnozowano u mnie dwa tyg temu pusty pecherz plodowy, dwa razy pilam wino! [emoji15] Ale zebralo sie grono profesorow, zrobili komisyjne usg i jednoznacznie stwierdzono ze zarodka nie ma..
Kwadrans temu podali mi pierwsza dawke lekow na wywolanie, wiec leze i czekam [emoji5] aa no i mowia ze mam anemie. Kurde a tak duzo jem. Az sie wierzyc nie chce..
Leze na Kopernika w Krk, to jest stary szpital, w budynku zabytkowym, wiec warunki sa kiepskie (jedna lazienka na korytarzu na kilka sal itd), ale powiem Wam, ze sniadanie mnie mile zaskoczylo, byla owsianka, chleb z maslem i szynka a do tego jablko [emoji7] jadlam az mi sie uszy trzesly [emoji6]

Kochana powodzenia✊✊✊

Mi jak pobrano 5 to bolało mnie strasznie. 2 kroplowki przeciwbólowe mi podano. A za 2 razem gdy pobrano 15 to po pół godziny chcialam iść do domu bo mnie nic nie bolało. Po punkcji i za 1 i za 2 razem czułam pewnien dyskomfort w miejscu jajników Ale nie był to ból.
Dziękuje za odpowiedź . Mnie punkcja czeka raczej w środę ,wtedy zdam swoje relacje ;)

Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oo matko ,kochana co się dzieje bo nie doczytałam wcześniej ?

Do góry