Never give up
Fanka BB :)
Tak, dokładnieTo jest klinikana na bocianiej jakiś tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dokładnieTo jest klinikana na bocianiej jakiś tak?
A noo to prawda wogole my to chorować nie możemy,ale facet to katar nazywa chorobaNieglupio mowisz. Moze tak byc ze cialo jest cieple po nocy i ta mieta z plastra wywoluje nieprzyjemne uczucie, jakby pieczenia. Jak wiadomo nasi panowie sa mocno wrazliwi na punkcie odczuc dotyczacych ich ukochanych jajeczek [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest klinikana na bocianiej jakiś tak?
3maj sie Kochana... i dawaj znac co jakiś czas :*Koniczynko, dziekuje, poki co jest ok. [emoji4] Choc przyznam, ze rano byl stres i oszolomienie, moja beta dzis rano wyszla 22tys (ostatnia to bylo 12tys) i poddano w watpliwosc czy zarodek oby napewno umarl... nie musze mowic jak bylam zszokowana, tym bardziej ze odkad zdiagnozowano u mnie dwa tyg temu pusty pecherz plodowy, dwa razy pilam wino! [emoji15] Ale zebralo sie grono profesorow, zrobili komisyjne usg i jednoznacznie stwierdzono ze zarodka nie ma..
Kwadrans temu podali mi pierwsza dawke lekow na wywolanie, wiec leze i czekam [emoji5] aa no i mowia ze mam anemie. Kurde a tak duzo jem. Az sie wierzyc nie chce..
Leze na Kopernika w Krk, to jest stary szpital, w budynku zabytkowym, wiec warunki sa kiepskie (jedna lazienka na korytarzu na kilka sal itd), ale powiem Wam, ze sniadanie mnie mile zaskoczylo, byla owsianka, chleb z maslem i szynka a do tego jablko [emoji7] jadlam az mi sie uszy trzesly [emoji6]
Ja tez ciagle plamie... pare dni przerwy i jeden dzien plamienie i znowu czysto. U mnie 9+6 t. Mnie tez boli czuje więzadła i rozciaganie macicy? jajniki tez. Nie denerwuj sie bo przeciez lekarz widzial a Tobie nerwy nie sa potrzebne.
Kochana powodzeniaKoniczynko, dziekuje, poki co jest ok. [emoji4] Choc przyznam, ze rano byl stres i oszolomienie, moja beta dzis rano wyszla 22tys (ostatnia to bylo 12tys) i poddano w watpliwosc czy zarodek oby napewno umarl... nie musze mowic jak bylam zszokowana, tym bardziej ze odkad zdiagnozowano u mnie dwa tyg temu pusty pecherz plodowy, dwa razy pilam wino! [emoji15] Ale zebralo sie grono profesorow, zrobili komisyjne usg i jednoznacznie stwierdzono ze zarodka nie ma..
Kwadrans temu podali mi pierwsza dawke lekow na wywolanie, wiec leze i czekam [emoji5] aa no i mowia ze mam anemie. Kurde a tak duzo jem. Az sie wierzyc nie chce..
Leze na Kopernika w Krk, to jest stary szpital, w budynku zabytkowym, wiec warunki sa kiepskie (jedna lazienka na korytarzu na kilka sal itd), ale powiem Wam, ze sniadanie mnie mile zaskoczylo, byla owsianka, chleb z maslem i szynka a do tego jablko [emoji7] jadlam az mi sie uszy trzesly [emoji6]
Dziekuje kochanaBociania 13 [emoji5]jadąc Puławską w stronę centrum po prawej stronie [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za odpowiedź . Mnie punkcja czeka raczej w środę ,wtedy zdam swoje relacjeMi jak pobrano 5 to bolało mnie strasznie. 2 kroplowki przeciwbólowe mi podano. A za 2 razem gdy pobrano 15 to po pół godziny chcialam iść do domu bo mnie nic nie bolało. Po punkcji i za 1 i za 2 razem czułam pewnien dyskomfort w miejscu jajników Ale nie był to ból.
Oo matko ,kochana co się dzieje bo nie doczytałam wcześniej ?Dziewczyny jestem po usg, dziś 32dpt pęcherzyk ma 6mm widać ciałko żółte. Niestety ciąża nie rozwija się prawidłowo mam odstawić wszystkie leki i czekać na samoistne poronienie albo szpital. Powiem szczerze ze nawet nie chce mi się płakać bo już byłam na to przygotowana
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom