reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chyba dr czuł że tak będzie i dlatego kazał zjeść to sniadanie. Trzymam kciuki, żebyś do końca tego tygodnia miała to już za sobą[emoji110][emoji110].
Mozliwe ze tak. Za godzine bede sie z nim widziec to mi powie co dalej. Ale tak szczerze mowiac, to chyba nawet wolalabym dzisiaj tego nie robic. Myslelismy zeby isc po poludniu ze znajomymi na lodowisko [emoji2]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?
Gosiu, wiadomosc pryw wyslana.
Co do cytatu, mysle, ze ten zaproponowany przez Dzoasie, ktory Damian mial w stopce to super pomysl. A jesli chodzi o to jakie kwiaty, ja osobiscie wolalabym swieze, ale dostosuje sie do zdania wszystwiekszosci, jesli uznacie, ze ze wzgledu na panujace na zewmatrz temperatury rozsadniej bedzie kupic sztuczne, nie ma sprawy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a mi właśnie lekarz zalecił histeroskopie właśnie w drugiej fazie cyklu po owulacji ... To w końcu jak to jest dziolchy....???

Mi koniecznie kazali (dzwoniłam w kilka miejsc) róbic w 1 fazie cyklu. Często chodzi o pewność że pacjentka nie jest w ciąży (tak gdzieś też czytałam), a druga faza to już tej pewności nie ma (owulacja i implantacja mogła być wcześniej).

Czekam aż zlecą wyniki immunologii - na razie tylko limfocyty mam. Za 3 tygodnie mam drugą wizyte w Łodzi. I zobaczymy co mi powie. Pewnie chwile potrwa immunosupresja bo na szczepienia prawie na pewno się nie zdecyduję. Zobaczymy co tam mi zaleci i kolejne crio, kilka mrozaczków czeka :)
Czemu nie chcesz szczepień?

Dziewczyny , pnawiam pytanie mimo ze ktos pisala juz o tym ale nie zrozumiałam odp. Tempak ze mnie ;p
Ja łykam teraz takie witaminy febilon i tam jest w opisie ze maja tez kwas foliowy w sobie, ale mam tez w domu lylalam pare razy wczesniej kwas foliowy z tej firmy selglos czy jakos tak i on jest metylowy. Czy lykajac dwa preparaty zaszkodze sobie ? Nie wiem czy tego nie jest za duzo kwasu czy moge lykac czy nie. Czy mam jakas mutacje nie wiem badan nie robilam.

Kochane mam propozycje skoro dobrze sie zmobilizowalysmy przy zbiorce dla Damiego.
A niestety wiekszosc z nas choc by chciala to nie bedzie mogla pojechac na pogrzeb zeby go porzegnac. Moze zrzucimy sie na nasz grupowy wieniec dla naszego kochanego rodzynka. Zamowimy wieniec w kwiaciarni jesli bedzie mozna to zrobimy przdlew do kwiaciarni jesli nie do pieniazki przelejemy dla Asi
Co wy na to ?
Jestem za

Dziewczyny , pnawiam pytanie mimo ze ktos pisala juz o tym ale nie zrozumiałam odp. Tempak ze mnie ;p
Ja łykam teraz takie witaminy febilon i tam jest w opisie ze maja tez kwas foliowy w sobie, ale mam tez w domu lylalam pare razy wczesniej kwas foliowy z tej firmy selglos czy jakos tak i on jest metylowy. Czy lykajac dwa preparaty zaszkodze sobie ? Nie wiem czy tego nie jest za duzo kwasu czy moge lykac czy nie. Czy mam jakas mutacje nie wiem badan nie robilam.
Mi immunolog ale juz nie pamietan ktory zalecił lykanie i tego i tego. W drugin trymestrze jyz biore sam femibion ale wczesniej bralam ten co poleca @gosia321 i femibion

reklama
Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?
Dla mnie ok.

Do góry