Ja tez dziewczynki bym chciala sie zlozyc, a nawet nie wiem jak sie pisze prywatna wiadomosc. Mimo, ze nie bylam z Nimi tak blisko jak wiele z Was to dzisiaj caly dzien myslalam jakie to zycie jest niesprawiedliwe.Super pomysl. Nie znalam Damiana bo dolaczylam do Was gdy jego choroba byla juz w bardzo zaawansowanym stadium. Ale ta historia mna bardzo wstrzasnela. Jesli bylaby taka mozliwosc zebym mogla sie z Wami zlozyc na wieniec/msze, bede wdzieczna.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Naciskasz na moj login i tam pojawia ci sie ramka ze zdjeciem pod spodem jest wyslij wiadomoscJa tez dziewczynki bym chciala sie zlozyc, a nawet nie wiem jak sie pisze prywatna wiadomosc. Mimo, ze nie bylam z Nimi tak blisko jak wiele z Was to dzisiaj caly dzien myslalam jakie to zycie jest niesprawiedliwe.
Tak mi przyszło do głowy - może to:
"Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną"
Dami miał ten napis w stopce...
Wielokrotnie czytałam ten cytat i napawał mnie smutkiem. Dami chyba miał przeczucia, od początku co się stanie.
Teraz niech chodzi piękna dolina......
Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?
Jestem za!
misis188
Fanka BB :)
Ty to jednak masz leb. Myślę ze to bylby super napisTak mi przyszło do głowy - może to:
Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?
Aura ma się poprawić a ja np bym nie chciała, żeby ktoś mi sztuczne kwiaty przyniósł na mój pogrzeb. 25 jest ok.
Gosiu, te 25 zł chyba będzie ok, jeśli uzbiera się więcej, to można zamówić jeszcze mszę. Na szarfie może mógłby byc jakiś cytat, złota myśl lub coś w tym stylu - chyba raczej cos dyskretnego, żeby napis nie kojarzył się z forum, bo Asia wspominała, że rodzina nie wie o ivf, więc żeby się nie stresowała dodatkowo, że ktos przypadkiem coś skojarzy. Jakieś pomysły na coś mądrego?
Może to co Dami miał napisane na swoim profilu "chociaż bym chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną...". Wiem, że trochę długie, ale może w kwiaciarni to ogarną.
Tak mi przyszło do głowy - może to:
O to to
reklama
Kochane, co do mojego szybkiego bezproblemowego lyzeczkowania, kt mialam miec dzisiaj, niestety okazalo sie ze dzis nie bylo juz wolnych miejsc, ani na oddziale mojego Dr ani na ginekologii [emoji52] mam podjechac do szpitala jutro z rana, jesli nic sie nie zwolni (a Dr mowil ze prawdopodobnie tak bedzie) to zapisza mnie na ktorys konkretny dzien w przyszlym tygodniu na planowane przyjecie. Ta dzisiejsza wizyta miala byc taka nieplanowana, bo moj Dr mial dzis dyzur i chcial jakby przy okazji ogarnac moja sprawe. Takze kciuki sie nadal przydadza [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba dr czuł że tak będzie i dlatego kazał zjeść to sniadanie. Trzymam kciuki, żebyś do końca tego tygodnia miała to już za sobą.
Podziel się: