Ja sie chyba po prostu boje kolejnej porażki. Nie wiem czy zrobie ani kiedy...Witaj. Może byc, że to implantacja. Kochana przy 5cio dniowych zarodkach już dziś powinna wyjść jakaś beta. Może jutro się skusisz?
reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Bo ja sceptycznie do nich podchodzę. Do immunologii w ogóle, No ale immunosupresje, intralipid i takie tam ok, ale szczepienia raczej nie chyba że wyniki mnie zwalą z kolan. Koszty bardzo duże i moja mała wiara= raczej się na to nie zdecyduję. Najprawdopodobniej, bo nigdy nie mów nigdyCzemu nie chcesz szczepień?
Sendi9690
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny my już po wizycie jest jedno maleństwo 3mm ciąża potwierdzona bierzemy aktualnie lutinus 3x2 duphaston 3x1 i neoparin 1x1 no i kwas foliowy. Kolejna wizyta 6.03 i przedłużenie L4 oby zdrowo się rozwijał. Trzymajcie kciuki ja również trzymam za wszystkie staraczki
dżoasia
Jednak co kilkanascie glow to nie jednajeśli chodzi o Msze to reszte kasy która zostanie wolalabym Asince przeslac żeby do pomnika dolozyla, po pogrzebie taty chyba z 20 Mszy było zamówionych przez uczestnikow u księdza chama, na 7 rano bo tata nie nalezal już do tej parafii, tylko pochodzil z tej parafii i tam chcial byc pochowany, nawet na jednej nie byliśmy, mysle ze bardziej praktyczniejsze będzie jak w pomniku tez będzie czastka od nas, bo koszt nie jest maly
Koniczyna82
Wiesz, prawda jest taka ze jak na izbę pójdziesz rano to na oddziale będziesz pewnie koło południa przyjęta (najpierw przyjmują na planowe większe operacje i ciężarne z żywymi dziećmi... na łyżeczkowanie, kiedy raczej nie boli ani życia się nie uratuje przyjmują na końcu. I na oddziale tez raczej poczekała byś chwile na swoją kolej, spokojnie zrobili by tak żebyś od 6 godzin była na czczo)Chyba dr czuł że tak będzie i dlatego kazał zjeść to sniadanie. Trzymam kciuki, żebyś do końca tego tygodnia miała to już za sobą.
dżoasia
Kochana, nie minie cie to. Lepiej zrobic wczesniej - przynajmniej wiadomo czy zarodek podjal jakas probe implantacji czy nie, a to juz duzo moze powiedziec jesli chodzi o dalsza diagnostyke. Mi za pierwszym razem beta wyszla minimalna (sikacze biale) wiec wiem w ktorym kierunku dzialac. A jak to plamienie? Ustalo czy plamisz dalej?Ja sie chyba po prostu boje kolejnej porażki. Nie wiem czy zrobie ani kiedy...
Koniczyna82
Tak, dokładnie. Ale można w 2 fazie jeśli zachowasz abstynecję. Ja miałam w drugiej żeby był efekt scratchingu do transferu na kolejny cyklMi koniecznie kazali (dzwoniłam w kilka miejsc) róbic w 1 fazie cyklu. Często chodzi o pewność że pacjentka nie jest w ciąży (tak gdzieś też czytałam), a druga faza to już tej pewności nie ma (owulacja i implantacja mogła być wcześniej).
Koniczyna82
Zobacz ile jest kw foliowego w tych preparatach w sumieDziewczyny , pnawiam pytanie mimo ze ktos pisala juz o tym ale nie zrozumiałam odp. Tempak ze mnie ;p
Ja łykam teraz takie witaminy febilon i tam jest w opisie ze maja tez kwas foliowy w sobie, ale mam tez w domu lylalam pare razy wczesniej kwas foliowy z tej firmy selglos czy jakos tak i on jest metylowy. Czy lykajac dwa preparaty zaszkodze sobie ? Nie wiem czy tego nie jest za duzo kwasu czy moge lykac czy nie. Czy mam jakas mutacje nie wiem badan nie robilam.
gooossia17
Dziewczyny na discovery life leci program in vitro - 9 miesięcy później.
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny , pnawiam pytanie mimo ze ktos pisala juz o tym ale nie zrozumiałam odp. Tempak ze mnie ;p
Ja łykam teraz takie witaminy febilon i tam jest w opisie ze maja tez kwas foliowy w sobie, ale mam tez w domu lylalam pare razy wczesniej kwas foliowy z tej firmy selglos czy jakos tak i on jest metylowy. Czy lykajac dwa preparaty zaszkodze sobie ? Nie wiem czy tego nie jest za duzo kwasu czy moge lykac czy nie. Czy mam jakas mutacje nie wiem badan nie robilam.
W Femibionie masz obie formy kwasu foliowego i jak nie masz stwierdzonej mutacji to to Ci wystarczy. Możesz też zbadać poziom kwasu we krwi.
Podziel się: