reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miło być tu z Wami.Jesteście dzielne i mądre babki :-) Cóż,ja mam jutro trzecią weryfikacje,to będzie 10 dpt.Jeszcze 3 dni temu bety ani śladu, jutro dowiem się jak jest.Postaram się nie ryczeć, jak będzie źle.Trzymajcie kciuki
W razie potrzeby jesteśmy tu dla siebie nawzajem :* Trzymamy!

reklama
Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?

@Agniecha1508
Ale kto ją podjął? Wy czy lekarz?
Masz pełne prawo do zapłodnienia wszystkich komórek i żaden dr nie może Wam tego odmówić.
@Iskra_82 jeszcze du
Miło być tu z Wami.Jesteście dzielne i mądre babki :-) Cóż,ja mam jutro trzecią weryfikacje,to będzie 10 dpt.Jeszcze 3 dni temu bety ani śladu, jutro dowiem się jak jest.Postaram się nie ryczeć, jak będzie źle.Trzymajcie kciuki
Kciukasy ✊✊✊✊

Kochane zebym mogla ogarnac chetne osoby na zrzutke na wieniec dla Damiego to prosze zebyscie wyslaly mi prywatna wiadomosc to odpisujac podam numer konta.
I teraz najwazniejsza kwestia po ile sie zrzucamy i co piszemy na szarfie. I czy kupujemy wieniec z zywych kwiatow np rozy czy sztucznych bo biorac pod uwage aure za oknem to tez jest wazne
Co wy na to zeby zrzucic sie po 25 zl ?
Gosiu, te 25 zł chyba będzie ok, jeśli uzbiera się więcej, to można zamówić jeszcze mszę. Na szarfie może mógłby byc jakiś cytat, złota myśl lub coś w tym stylu - chyba raczej cos dyskretnego, żeby napis nie kojarzył się z forum, bo Asia wspominała, że rodzina nie wie o ivf, więc żeby się nie stresowała dodatkowo, że ktos przypadkiem coś skojarzy. Jakieś pomysły na coś mądrego?

Super pomysl. Piszczcie jak będzie już plan działania. A może jeszcze jakaś msza , tam gdzie Asia będzie teraz przebywała po pogrzebie Damiana ??
Super pomysl. Nie znalam Damiana bo dolaczylam do Was gdy jego choroba byla juz w bardzo zaawansowanym stadium. Ale ta historia mna bardzo wstrzasnela. Jesli bylaby taka mozliwosc zebym mogla sie z Wami zlozyc na wieniec/msze, bede wdzieczna.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane, co do mojego szybkiego bezproblemowego lyzeczkowania, kt mialam miec dzisiaj, niestety okazalo sie ze dzis nie bylo juz wolnych miejsc, ani na oddziale mojego Dr ani na ginekologii [emoji52] mam podjechac do szpitala jutro z rana, jesli nic sie nie zwolni (a Dr mowil ze prawdopodobnie tak bedzie) to zapisza mnie na ktorys konkretny dzien w przyszlym tygodniu na planowane przyjecie. Ta dzisiejsza wizyta miala byc taka nieplanowana, bo moj Dr mial dzis dyzur i chcial jakby przy okazji ogarnac moja sprawe. Takze kciuki sie nadal przydadza [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry