reklama
Never give up
Fanka BB :)
Jak ślicznie ułozyła się do zdjęcia.... Pięknie Teraz proszę zacząć nam przedstawiać swoje dzieci...Zobacz załącznik 841054 Melduje sie po wizycie Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze Troche odetchnelam.
hope322
Moja corcia ma na imie Sara Fikala dzisiaj do badania az milo bylo patrzecJak ślicznie ułozyła się do zdjęcia.... Pięknie Teraz proszę zacząć nam przedstawiać swoje dzieci...
misis188
SŁODKOŚCI❤❤❤Zobacz załącznik 841054 Melduje sie po wizycie Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze Troche odetchnelam.
dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
Moje kondolencje tak cholernie mi przykro...
@zylwia buziak ode mnie i mocno trzymam kciuki za dobry wynik badania
Cześć dziewczyny!
Oczywiście podczytuje Was od jakiegoś czasu w kazdej wolnej chwili. Piszę, ponieważ czytanie przestało wystarczać - zaczęłam świrować i licze na pomoc z Waszej strony
Wg.lekarzy wszystko jest u nas Ok, wyniki w normach i brakuje nam tylko szczęścia.
Za nami 4 nieudane IUI i pierwsze podejscie do ivf. Dzisiaj mija 6dpt 5 dniowej blastki, po glowie zaczęły mi chodzic testy, jednak lekarz kazal czekać do 14 dpt no i M. tez sie trzyma tej wersji. Moze zacisnelabym zęby i dałabym rade, jednak dzisiak pojawiła się brązowa wydzielina, główka zaczęła pracować i zastanawiam sie co to może oznaczać? Dobrze czy zle? Jak sądzicie? Czy któraś z Was tak miala?
Przyjmiecie mnie do grupy wsparcia?
Ja mialam 3 dniowa i w 7dpt zaczelam plamic na brazowo to byla implantacja fakt te plamienia mi zostaly i sa nadal heh ale mysleaz ze nie masz czego sie obawiac smialo mozesz zrobic 9,10,11 dpt test ja robilam 9dpt 3 dniowej i mi wyszlo 14 i juz wiedzialam takze mysle ze bete mozesz zrobic tak na spokojnie aby pozniej nie sfirowac a moze jednak sie uda 9,10,11 dnia juz bedziesz cos wiedziala
A czy już masz kartę ciąży? Tam powinno być wpisane tętno płodu aaa i gratuluje!
Nie mam mysle ze to za wczesnie na karte dopiero uwidocznil sie zarodek mysle ze za 2 tyg dostane.
Zobacz załącznik 841054 Melduje sie po wizycie Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze Troche odetchnelam.
Jakie cuuudo ❤
Jakieś super dodatki czy luz???Kochana tu żadnej tajemnicy nie ma Na razie opóźniam @ bo ostatni cykl miałam 16dniowy, więc ten chcę żeby był jakiś taki w miarę (bo tak czy siak bezowulacyjny) i w następnym podchodzę
reklama
RedHotChiliPepper28
Mnie też dopiero na wizycie serduszkowej, czyli dwa tygodnie po zobaczeniu, że jest zarodek założyli kartę :-)Nie mam mysle ze to za wczesnie na karte dopiero uwidocznil sie zarodek mysle ze za 2 tyg dostane.
Podziel się: