Pięknie to opisalaś, tak właśnie wygląda macierzyństwo , nic dodać nic ująć :*Kocham Ją nad życie, nadaje sens wszystkiemu, ale nie ma co koloryzowac, macierzyństwo to krew, pot i łzy również poza tą miłością
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
reklama
Raspberry88
Fanka BB :)
[emoji26] [emoji26] [emoji174] @asinka89 od dziś masz swojego Anioła Stróża [emoji72] Wyrazy współczucia, tule Cie mocno.. [emoji120]Kochane trzese sie piszac to u rycze, nie moge utrzymac telefonu [emoji19]... zmowcie paciorek za damiego. Bog go dzisiaj wezwal do siebie!!!
@asinka89, calym sercem z Toba!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
hope322
Achaa tak jakis zapamietalam, ze razem mialysmy podgladac nasze Skarby Bedziemy razem w wozkami w lato latac na spacerkiJa przyspieszylam wizytę i byłam tydzień temu a teraz wybieram się za dwa tygodnie na połówkowe (wyprzedzasz mnie o dwa tygodnie więc depczę Ci po piętach
anetka303
@asinka89 przyjmij najszczersze wyrazy wspolczucia. Strasznie mi przykro, nie moge powstrzymac lez. Asiu myslami jestem z Toba.Kochane trzese sie piszac to u rycze, nie moge utrzymac telefonu [emoji19]... zmowcie paciorek za damiego. Bog go dzisiaj wezwal do siebie!!!
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
hope322
Never give up
Czekał aż wszyscy będą przy nim... niech teraz @asinka89 wspiera Cię z góry z całych sił... ❤Kochane trzese sie piszac to u rycze, nie moge utrzymac telefonu [emoji19]... zmowcie paciorek za damiego. Bog go dzisiaj wezwal do siebie!!!
misis188
spoczywaj w pokoju Dami [*]Kochane trzese sie piszac to u rycze, nie moge utrzymac telefonu [emoji19]... zmowcie paciorek za damiego. Bog go dzisiaj wezwal do siebie!!!
reklama
A ty tez robilas ocene aktywnosci cytotoksycznej?? Bo moze inaczej sie nazywa to badanie które musi byc robione w konkretnym dc
Nie, ja dwa razy miałam robione zwykłe badanie komórek NK. Na cytotoksyczność się kiedyś zapisałam i miałam pobraną krew, ale badanie nie zostało wykonane (za mało krwi).
Podziel się: