reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz po wizycie na fotelu myslalam ze ucha wyzione- huraaa jest zarodek jest dzidzia i jest serduszko. Fakt ze moj gin jest malo wylewny ale najlepszy w tej klinice w ktorej sie lecze. Powiedzial tak cytuje- ciaza rozwija sie prawidlowo serce jest zarodek tez. Przyjsc za 2 tygodnie. I nawet fotke trzasna dla dzidzi ;D ale za to nie powiedzial ile mm jakie tentno nic a ja z emocji nie zapytalam. Zapytalam tylko o te plamienia i krwawienia- a on na to zeby sie nie przejmowac jest maly krwiaczek ale nic wielkiego. Dzis cudowny dzien bo jest jednak ta dzidzia a tyle nerwow przez 2 tyg bylo oh. Tylko ciesze sie i martwie. Wczoraj tez plamienie krwia bylo zawsze na wieczor sie pojawia a ja przeciez ciagle.lerze- te plamienia i czasem bole sa niepokojace dlatego ciagle myslalam o najgorszym. Nie wiem co robic jak juz jest serduszko i juz o tym wiem i jak zobacze ta krew wieczorem to zeschizuje i na pogotowie pojade :/ nie wiem.co robic. A lekarz na to wszytko zeby sie nie przejmowac - a wez tu sie nie przejmuj. Ale sie rozpisalam... bez ladu i skladu nadodatek ;p

Super :) 3 mam kciuki żeby dalej było wszystko dobrze :) [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki dziewczyny fajnie jesst sie podzielic radoscia z kims oczywiscie smutkami i troskami tez. Nie mowie o tym nikomu nie ze wstydze sie, tylko jakby cos poszlo nie tak to nie lubie bardzo pozniej wyjasnien i tlumaczen i wogle rozmow, takich rozdrapywan ran. Wiec nikomu nie mowilam o dzidzi wie tylko moj M mama i wy. Ale mam moja to bardzo starszej daty wiec ona tylko pyta czy dobrze jest czy zle nic wiecej hehe.

@Faluś - u mnie 16 lutego był krwiak (czerwona żywa krew, dość sporo), a jednak usłyszałam serduszka. Kontrolną wizytę miałam teraz w poniedziałek - 9 tyg., maluszki urosły o 0,5 cm :) A plamienie nadal jest. Lekarz kazał żyć oszczędnie (mąż się czepia, że bardziej oszczędzam kaskę niż zdrowie, ale to nieprawda :p), jak najmniej się denerwować (co nieco kłóci się z moją naturą) - staram się!
Kolejna wizyta 08.03.2018.

Załączniki

• 20180228_112435.jpg
    20180228_112435.jpg
    468,3 KB · Wyświetleń: 94
  • 20180228_112340.jpg
    20180228_112340.jpg
    349,5 KB · Wyświetleń: 98
Juz po wizycie na fotelu myslalam ze ucha wyzione- huraaa jest zarodek jest dzidzia i jest serduszko. Fakt ze moj gin jest malo wylewny ale najlepszy w tej klinice w ktorej sie lecze. Powiedzial tak cytuje- ciaza rozwija sie prawidlowo serce jest zarodek tez. Przyjsc za 2 tygodnie. I nawet fotke trzasna dla dzidzi ;D ale za to nie powiedzial ile mm jakie tentno nic a ja z emocji nie zapytalam. Zapytalam tylko o te plamienia i krwawienia- a on na to zeby sie nie przejmowac jest maly krwiaczek ale nic wielkiego. Dzis cudowny dzien bo jest jednak ta dzidzia a tyle nerwow przez 2 tyg bylo oh. Tylko ciesze sie i martwie. Wczoraj tez plamienie krwia bylo zawsze na wieczor sie pojawia a ja przeciez ciagle.lerze- te plamienia i czasem bole sa niepokojace dlatego ciagle myslalam o najgorszym. Nie wiem co robic jak juz jest serduszko i juz o tym wiem i jak zobacze ta krew wieczorem to zeschizuje i na pogotowie pojade :/ nie wiem.co robic. A lekarz na to wszytko zeby sie nie przejmowac - a wez tu sie nie przejmuj. Ale sie rozpisalam... bez ladu i skladu nadodatek ;p
Cudowna wiadomosc, gratulacje kochana ❤️

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊
Już pisałam na innym wątku. Wierzę że to błąd testu,który niestety bardzo często się zdarza. Poglaszcz brzusio od cioci i trzymajcie się ✊✊✊
Czekam na wiadomości od Was❤

@Faluś - u mnie 16 lutego był krwiak (czerwona żywa krew, dość sporo), a jednak usłyszałam serduszka. Kontrolną wizytę miałam teraz w poniedziałek - 9 tyg., maluszki urosły o 0,5 cm :) A plamienie nadal jest. Lekarz kazał żyć oszczędnie (mąż się czepia, że bardziej oszczędzam kaskę niż zdrowie, ale to nieprawda :p), jak najmniej się denerwować (co nieco kłóci się z moją naturą) - staram się!
Kolejna wizyta 08.03.2018.
Cudowne maluszki, gratulacje ✊❤️

Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(

Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!
Płaczę razem z Tobą ale wierzę że te łzy za chwilę zamienia się w łzy szczęścia ❤

reklama
Do góry