izabella87
Fanka BB :)
Juz po wizycie na fotelu myslalam ze ucha wyzione- huraaa jest zarodek jest dzidzia i jest serduszko. Fakt ze moj gin jest malo wylewny ale najlepszy w tej klinice w ktorej sie lecze. Powiedzial tak cytuje- ciaza rozwija sie prawidlowo serce jest zarodek tez. Przyjsc za 2 tygodnie. I nawet fotke trzasna dla dzidzi ;D ale za to nie powiedzial ile mm jakie tentno nic a ja z emocji nie zapytalam. Zapytalam tylko o te plamienia i krwawienia- a on na to zeby sie nie przejmowac jest maly krwiaczek ale nic wielkiego. Dzis cudowny dzien bo jest jednak ta dzidzia a tyle nerwow przez 2 tyg bylo oh. Tylko ciesze sie i martwie. Wczoraj tez plamienie krwia bylo zawsze na wieczor sie pojawia a ja przeciez ciagle.lerze- te plamienia i czasem bole sa niepokojace dlatego ciagle myslalam o najgorszym. Nie wiem co robic jak juz jest serduszko i juz o tym wiem i jak zobacze ta krew wieczorem to zeschizuje i na pogotowie pojade :/ nie wiem.co robic. A lekarz na to wszytko zeby sie nie przejmowac - a wez tu sie nie przejmuj. Ale sie rozpisalam... bez ladu i skladu nadodatek ;p
Super 3 mam kciuki żeby dalej było wszystko dobrze [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom