reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O widzisz, dzieki za inf [emoji4] w takim razie wychodzi na to, ze walczac o prawidlowy poziom homocysteiny w ogole powinnam odstawic mala czarna [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na wszelki wypadek ograniczylam bo po z jednej strony zastrzyki i tabletki na nadkrzepliwosc a z drugiej kawa? No ale tozumiem wszystkie dziewczyny, ktore bez kawy nie fynkcjonuja. Mi bylo bardzo ciezko. Plus jest taki ze dzis pije znacznie mniej niz przed rokiem.

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

reklama
A ja siedze w klinice i czekam na diagnoze czy bedzie dzidzia czy pusty pecherzyk ;( cała sie z nerwow trzense juz moj M oberwał heh bo za wilno jechał, taka zestresowana jestem na maxa ale bedzie przykro jak sie nie uda ;(
Zacisnelam kciuki a mialam butelki umyc [emoji6] haha butelki poczekaja.... [emoji110]

[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017

A ja siedze w klinice i czekam na diagnoze czy bedzie dzidzia czy pusty pecherzyk ;( cała sie z nerwow trzense juz moj M oberwał heh bo za wilno jechał, taka zestresowana jestem na maxa ale bedzie przykro jak sie nie uda ;(
3mamy mocno kciuki i wierzymy że jednak pokaże się pęcherzyk z którego będzie dzidzia a nie puste jajo... daj znać jak wyjdziesz ❤❤❤

A to ciekawe, pierwszy raz slysze bo wszyscy mi mowili ze Nk trzeba miedzy 22 a 28 dniem cyklu, jak jest regularny! Teraz mi zrobili jak robilam caly lab i wyszlo 11.2% ale nie bylam pewna czy to wiarygodne bo w sumie bylo robione nie koniecznie na samym koncu cyklu.
@dzoasia, a co Ty o tym myslisz? Kiedy Ty robilas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też nie miało to znaczenia. Nawet u Paśnika jak robiłam drugi raz to byłam na początku cyklu i to jeszcze w trakcie stymulacji.

Ależ dziś się dzieje :).
@Angelad - dobrych wieści, niech informacje od lekarzy dadzą Ci nadzieję na szybka ciążę :).
@Gotart - słodkich snów i dojrzałych, pięknych, dorodnych jajek. Oby się ładnie zapladnialy.
@Vorreiavereunbimbo - bety do nieba albo jeszcze wyższej. Niech wynik wyciśnie łzy, ale szczescia.
@hope322 - niech widok córeczki i informacje, które dziś usłyszycie dadzą Wam wiele spokoju i radości.
@Faluś , @mmileczkaa , @Sendi9690 - wracajcie do nas ze zdjęciami swoich wyczekanych Maluszków. Musi być dobrze, niech pęcherzyki i zarodki będą piękne i pozwolą spokojniej cieszyć się odmiennym stanem :)

Miłego dnia dla wszystkich.

Dziewczyny kciuki zaciśnięte✊✊✊
Miłego dnia:)

Trzymam kciuki!
Mój też oberwał bo śniło mi się ze się wyprowadził bo musi przemyśleć związek i takie tam Budzi mnie w miły sposób ze kawa czeka a ja bach poduszką

U mnie też nie miało to znaczenia. Nawet u Paśnika jak robiłam drugi raz to byłam na początku cyklu i to jeszcze w trakcie stymulacji.
Ja byłam poltora tygodnia temu u Paśniaka. Kazał zrobić w drugiej połowie cyklu. A ja na to ze jestem w trzecim dniu i specjalnie dzwoniłam i się pytałam w Łabie o to nk, powiedzieli ze dzień cyklu nie ma znaczenia to jak to w końcu jest. A on mi na to ze spokojnie mogę robić w 3 dzień tylko on musi to sobie zanotować żeby wiedziec przy interpretacji wynikow. Bo trochę inaczej skala wyglada.
Miałam zlecone:
LTC
ASA
ANA
IMK
CBA
I jeszcze helicobacter kazał zrobić ale to już w Medicover

Ostatnia edycja:
reklama
Mam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialek :)

A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!
A ja mam mega obfity. Leci jak ppdczas ronienia..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry