reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ależ dziś się dzieje :).
@Angelad - dobrych wieści, niech informacje od lekarzy dadzą Ci nadzieję na szybka ciążę :).
@Gotart - słodkich snów i dojrzałych, pięknych, dorodnych jajek. Oby się ładnie zapladnialy.
@Vorreiavereunbimbo - bety do nieba albo jeszcze wyższej. Niech wynik wyciśnie łzy, ale szczescia.
@hope322 - niech widok córeczki i informacje, które dziś usłyszycie dadzą Wam wiele spokoju i radości.
@Faluś , @mmileczkaa , @Sendi9690 - wracajcie do nas ze zdjęciami swoich wyczekanych Maluszków. Musi być dobrze, niech pęcherzyki i zarodki będą piękne i pozwolą spokojniej cieszyć się odmiennym stanem :)

Miłego dnia dla wszystkich.

reklama
hahahha będziesz hajsiki liczyła :D ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ :laugh2::laugh2:
@dżoasia znam ta dietę!!! :biggrin2:
Działa cuda ale nie dla mnie.
Dziewczyny z ta klinika to świetny pomysł... ja mogę być Waszym wsparciem finansowym lub kadrowymi.... będę Wam wypłacać wszystkim kilkutysieczne wynagrodzenia i premię :laugh2::laugh2::laugh2:

Czyżby Zosieńka już dawała popalić mamusi?? :DMój To Wykorzystuje Moją Cierpliwość Już 8 Lat :p
Kocham Ją nad życie, nadaje sens wszystkiemu, ale nie ma co koloryzowac, macierzyństwo to krew, pot i łzy również poza tą miłością

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ależ dziś się dzieje :).
@Angelad - dobrych wieści, niech informacje od lekarzy dadzą Ci nadzieję na szybka ciążę :).
@Gotart - słodkich snów i dojrzałych, pięknych, dorodnych jajek. Oby się ładnie zapladnialy.
@Vorreiavereunbimbo - bety do nieba albo jeszcze wyższej. Niech wynik wyciśnie łzy, ale szczescia.
@hope322 - niech widok córeczki i informacje, które dziś usłyszycie dadzą Wam wiele spokoju i radości.
@Faluś , @mmileczkaa , @Sendi9690 - wracajcie do nas ze zdjęciami swoich wyczekanych Maluszków. Musi być dobrze, niech pęcherzyki i zarodki będą piękne i pozwolą spokojniej cieszyć się odmiennym stanem :)

Miłego dnia dla wszystkich.
POWODZENIA DZIEWCZYNY!!!✊✊✊

No kuźwa nigdy nie wytrwałam :p Marg, nie ważne czy przystojny, przecież wiesz, że często na ivf oddajemy nawet nasze ostatnie hajsy, myśle że i ci panowie nie będą szczędzili napiwków, jak zareklamujemy, że z Tobą ich nasienie będzie jak u zdrowych 18latków :D
Dziewczyny rozwalilyscie system! Hahaha nie mogę przestać się śmiać hahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

Mówisz że można sis do wytrawnego przekonać hmmm no nie wiem mam tyle wytrwnych win w domu jeszcze z wesela a ślub byl prawie 3 lata temu to jeszcze na prezent dostaliśmy i tak leżą i leza i jakoś nie mam na nie ochoty hehe dojrzewają
Ja dopiero teraz weselne zaczynam spijac A ślub prawie 6 lat temu :D:D:D mają lepsza moc :p

Witam was dziewczyny ze mna jest moja mama... przyjechał tez brat bliźniak Damiego i jego mama... niestety jego czas powoli sie kończy... dzis zabralam go ze szpitala do domu .. ma bóle niestety ... pomagam mu jak moge... co to bedzie nie wiem powoli brak mi sił ... boje sie co to bedzie kiedy umerze co ze soba poczne ...teraz jestem zalamana ... ledwo żyje... płacze ciagle ..nie mam juz celu w życiu...
@asinka89 jesteśmy z Wami ❤❤❤❤

reklama
Do góry