reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊
Zylwia kochanie!! Mus być dobrze!! :* Pomodlę się. Trzymam kciuki za dobre wyniki, kurka oby obeszło się na strachu. Nie opuszczaj nas!!

reklama
A teraz łykasz tą d3? Jeśli tak to zwiększ dawkę do 4tys jm a jeśli nie to zacznij łykać przynajmniej 2tys
Łykam dawkę 2000 więc będę brała podwójna dawkę. Och jak dobrze że jestescie:) nam tylko brakuje tutaj pieczątki lekarza bo wiedzę już mamy...Ale recept nie ma jak wystawić :D

Haha cudowny chłopak:) Zgadzam się że może mam (mamy?) wyidealizowane podejście do macierzyństwa i bobasa ale jesteśmy tymi które wyczekują nadal ;) Ja nie mówię że chce aniołka grzecznego bo nie chce...chciałabym normalnego brzdąca, takiego który ma swój charakterek:) i wiem że malec charakterny będzie mógł mieć nieco inne zdanie ode mnie i liczę się z tym. Po prostu chcę tego doczekać jak każda z nas:)
Rozumiem :) po tp właśnie tutaj jesteśmy aby mieć te małe łobuzy bo pomimo ze czasami ba...rdzo denerwują to zawsze kocha się ich najbardziej na świecie :*

reklama
Do góry