reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialek :)

A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!
Kochana masz jakies wiesci o Damim??

hahahha będziesz hajsiki liczyła :D ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ :laugh2::laugh2:
I pic wino:-p

Kochana ty tu ze słodkim białym przystopuj, tera pijemy czerwone wytrawne, budujemy endo i jedziemy z transferami ;) Kiedy przewidujesz @?
7 kończę primolur nor więc pewnie będzie 7 albo 8 @ wizyta 12 dnia cyklu a od 2 dnia estrofem więc nie wiem kiedy będzie transfer tak myślę ze przed ostatni tydzień marca albo ostatni będę brała maluszki bierzemy 2 ;) ;) najgorsze jest to ze znowu problem w pracy bo to przed świętami i o wolnym to ja chyba mogę pomarzyć jak zobaczyłam grafik to sie przestraszyłam same południa tylko pare dni na rano ojj nie wiem jak to będzie

To słabo. Ale ludzie maja mało empatii... mnie tez kolega z pracy, lat 45 dzidcko mu sie urodzilo( wcześniej temat tabu) co chwila pytał kiedy zajdę w ciąże? Ze juz mój czas( miałam wtedy 28,29
Lat) a jego żona 36 hehehe.

ja mialam za to kolezanke w pracy ktora wiedziala o moim transferze i poronieniu, ona byla w ciazy z drugim dzieckiem (jedno po drugim zaraz w tym samym czasie) i sobie wyobrazcie ze zanim powiedziala wszystkim w pracy a ja juz wiedzialam to mi sie kilka razy pytala czy juz brzuch widac!! Raz nie wytrzymalam i wzielam ja na strone to mnie potem przepraszala ze zrobila to nie swiadomie, niestety co bolalo to bolalo ale ludzie maja czasami zle pod sufitem :(

7 kończę primolur nor więc pewnie będzie 7 albo 8 @ wizyta 12 dnia cyklu a od 2 dnia estrofem więc nie wiem kiedy będzie transfer tak myślę ze przed ostatni tydzień marca albo ostatni będę brała maluszki bierzemy 2 ;) ;) najgorsze jest to ze znowu problem w pracy bo to przed świętami i o wolnym to ja chyba mogę pomarzyć jak zobaczyłam grafik to sie przestraszyłam same południa tylko pare dni na rano ojj nie wiem jak to będzie
a jak ma być :D l4 i leżymy ;)

hahahha będziesz hajsiki liczyła :D ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ :laugh2::laugh2:
Stosowałaś ja ze wiesz że działa ??
mogę się poświęcać i z takimi przystojnym panami wchodzić do pokoiku zwierzeń...Ale tylko p rzystojnymi...jak brzydki to niech radzi sobie sam, albo kupimy sztuczna pochwe z wmontowanym pojemnikiem na nasienie :p mój m kiedyś jak byłaś mną w gabinecie i stała taka sztuczna macica z całą budową kobiecą czy coś takiego to się patrzył i mnie kopał pod stołem i stwierdził że w pokojach powolny być takie SPERMOMATY :D

reklama
Do góry