Biznesplan mamy hmmm. Tylko gdzie tu miejsce dla mnie....wiem na sprzataczke pójdę albo będę depilowala kobiety przed zabiegami ( z wykształcenia kosmetolog)I to jest myśl A wszystkie brzuchate na recepcję, niech będą piękną wizytówką
reklama
misis188
Fanka BB :)
Sie bedzie działoTy usg, z tego co pamiętam mamy tutaj jakiegoś chemika to przeksztalcimy go na laboranta jest i psychiatra z zawodu.... dietetyk też się znajdzie....DZIEWCZYNY OTWIERAMY WŁASNĄ KLINIKĘ
dżoasia
hahahha będziesz hajsiki liczyła ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoikuBiznesplan mamy hmmm. Tylko gdzie tu miejsce dla mnie....wiem na sprzataczke pójdę albo będę depilowala kobiety przed zabiegami ( z wykształcenia kosmetolog)
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ
JoannaRak
Mam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialekJestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...
A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!
Aśka uwielbiam Ciebie Ty jak walniesz to głowa mala ja myślałam ze zaraz będzie dieta pij winko winko dobre na wszystko ostatnio taka zla byłam na M patrzę wrócił do domu i mówi do mnie tak patrzę ze jesteś taka wkurwiona ale nie martw się mam na to receptę a ja patrze a on winko wyciąga słodkie białe no i już minka zadowolona i już nie krzyczałam a on do mnie to ja ci naleje wiedzialem ze lubisz słodkie mmm pyszne było; )hahahha będziesz hajsiki liczyła ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ
dżoasia
Asiu, jeśli miałaś cykl bezowulacyjny i endometrium było cienkie to to mógł być normalny okres, tylko słabszy. Myślę, że możesz działaćMam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialek
A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!
JoannaRak
Taki holistyczny lekarz też się głową zajmuje. Ja trafiłam parę miesięcy temu do neurologa (w opiniach o niej czytałam, że ma holistyczne podejście do pacjenta) z mocnymi bólami pleców. Pani dr zbadała, pogadała o życiu (doprowadzając mnie do łez) i stwierdziła, że bóle są na tle nerwowym bo mam depresję
Zaleciła spacery po lesie, dietę bezglutenową, ograniczenie nabiału i dała jeszcze kilka cennych rad dietetycznych. Dała jakieś kropelki "relaksujące głowę" (ze względu na konflikt z leczeniem immunologicznym ich nie brałam), ale przede wszystkim dała dużo wiary i pozytywnego myślenia. Po każdej wizycie u niej wychodziłam mega optymistycznie naładowana i tą ostatnią procedurę przeszłam na dużo większym luzie. Muszę do niej wpaść po prenatalnych pochwalić się bejbikiem
No to super, ze tak zadowolona bylas. Ja oczekuje duzo ale sie okaze, bynajmniej wiem od osoby ktora mi tego lekarza polecila ze robi badania doslownie na wszystko od A do Z a wiec zobaczymy co powie na te co mam plus co bedzie chcial zrobic jeszcze. Zdam relacje juz w poniedzialek
dżoasia
Kochana ty tu ze słodkim białym przystopuj, tera pijemy czerwone wytrawne, budujemy endo i jedziemy z transferami Kiedy przewidujesz @?Aśka uwielbiam Ciebie Ty jak walniesz to głowa mala ja myślałam ze zaraz będzie dieta pij winko winko dobre na wszystko ostatnio taka zla byłam na M patrzę wrócił do domu i mówi do mnie tak patrzę ze jesteś taka wkurwiona ale nie martw się mam na to receptę a ja patrze a on winko wyciąga słodkie białe no i już minka zadowolona i już nie krzyczałam a on do mnie to ja ci naleje wiedzialem ze lubisz słodkie mmm pyszne było; )
chlopkers
Czyli ok. Niedawno lekarz mi odpisal zebym zjadla sniadanie ale pozniej mam sie powstrzymac od posilkow i napojow [emoji4] rano ma mi dopiero napisac esa na ktora mam przyjechac do szpitalaJa miałam być jak do punkcji/histero. 6 godz bez jedzenia i picia. Rano śniadanie zjadłam, popiłam kawą itp. Zabieg miałam ok 15 z tego do pamiętam...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
chlopkers
Zglaszam sie-chemik [emoji1]Ty usg, z tego co pamiętam mamy tutaj jakiegoś chemika to przeksztalcimy go na laboranta jest i psychiatra z zawodu.... dietetyk też się znajdzie....DZIEWCZYNY OTWIERAMY WŁASNĄ KLINIKĘ
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: