reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biznesplan mamy :D hmmm. Tylko gdzie tu miejsce dla mnie....wiem na sprzataczke pójdę albo będę depilowala kobiety przed zabiegami ( z wykształcenia kosmetolog):p
hahahha będziesz hajsiki liczyła :D ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ :laugh2::laugh2:

Jestem bardzo ciekawa co Ci powie, nie slyszalam o takich lekarzach :) ja to sie bardziej nad psychiatrą zastanawiam, bo skoro z całym organizmem coś nie tak, to może problem siedzi w głowie...
Mam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialek :)

A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!

hahahha będziesz hajsiki liczyła :D ALbo... ten tego... ponoc masz wprawę w różowym pokoiku :laugh2::laugh2::laugh2:
Co do dietetyka to nim tez moge być... I tu pisze poważnie. Mam jedną dietę, która niezależnie od przypadku działa. Na każdego. ALe jest dośc trudna... trwa rok... Nazywa się:
ŁOD MAJA DO MAJA ŻREĆ MNIEJ :laugh2::laugh2:
Aśka uwielbiam Ciebie Ty jak walniesz to głowa mala ;) ja myślałam ze zaraz będzie dieta pij winko winko dobre na wszystko ;) ostatnio taka zla byłam na M patrzę wrócił do domu i mówi do mnie tak patrzę ze jesteś taka wkurwiona ale nie martw się mam na to receptę a ja patrze a on winko wyciąga słodkie białe no i już minka zadowolona i już nie krzyczałam a on do mnie to ja ci naleje wiedzialem ze lubisz słodkie mmm pyszne było; )

Mam ogromna nadzieje ze ten lekarz bedzie mial na mnie pomysl, wizyta juz w poniedzialek :)

A co do okresu, @anett96 tez sie cieszylam ze juz jest ale teraz sama nie wiem czy to bylo to bo trwal moze dwa dni, byl bardzo slaby i dzisiaj moze czwarty dzien i spowrotem wrocily brazowe plamienia. Doslownie swira dostane!
Asiu, jeśli miałaś cykl bezowulacyjny i endometrium było cienkie to to mógł być normalny okres, tylko słabszy. Myślę, że możesz działać :)

Taki holistyczny lekarz też się głową zajmuje. Ja trafiłam parę miesięcy temu do neurologa (w opiniach o niej czytałam, że ma holistyczne podejście do pacjenta) z mocnymi bólami pleców. Pani dr zbadała, pogadała o życiu (doprowadzając mnie do łez) i stwierdziła, że bóle są na tle nerwowym bo mam depresję:eek:
Zaleciła spacery po lesie, dietę bezglutenową, ograniczenie nabiału i dała jeszcze kilka cennych rad dietetycznych. Dała jakieś kropelki "relaksujące głowę" (ze względu na konflikt z leczeniem immunologicznym ich nie brałam), ale przede wszystkim dała dużo wiary i pozytywnego myślenia. Po każdej wizycie u niej wychodziłam mega optymistycznie naładowana i tą ostatnią procedurę przeszłam na dużo większym luzie:rofl2:. Muszę do niej wpaść po prenatalnych pochwalić się bejbikiem:biggrin2:

No to super, ze tak zadowolona bylas. Ja oczekuje duzo ale sie okaze, bynajmniej wiem od osoby ktora mi tego lekarza polecila ze robi badania doslownie na wszystko od A do Z a wiec zobaczymy co powie na te co mam plus co bedzie chcial zrobic jeszcze. Zdam relacje juz w poniedzialek :)

Aśka uwielbiam Ciebie Ty jak walniesz to głowa mala ;) ja myślałam ze zaraz będzie dieta pij winko winko dobre na wszystko ;) ostatnio taka zla byłam na M patrzę wrócił do domu i mówi do mnie tak patrzę ze jesteś taka wkurwiona ale nie martw się mam na to receptę a ja patrze a on winko wyciąga słodkie białe no i już minka zadowolona i już nie krzyczałam a on do mnie to ja ci naleje wiedzialem ze lubisz słodkie mmm pyszne było; )
Kochana ty tu ze słodkim białym przystopuj, tera pijemy czerwone wytrawne, budujemy endo i jedziemy z transferami ;) Kiedy przewidujesz @?

Ja miałam być jak do punkcji/histero. 6 godz bez jedzenia i picia. Rano śniadanie zjadłam, popiłam kawą itp. Zabieg miałam ok 15 z tego do pamiętam...
Czyli ok. Niedawno lekarz mi odpisal zebym zjadla sniadanie ale pozniej mam sie powstrzymac od posilkow i napojow [emoji4] rano ma mi dopiero napisac esa na ktora mam przyjechac do szpitala

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry