reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! [emoji173][emoji110]
Kochana nie zalamuj sie prosze. Czesto sie zdarza ze pappa daje falszywie duze prawdopod. Jedna z najblizszych mi osob tak miala (ciaza naturalna). I dopiero nifty rozwialo watpliwosci. A synek urodzil sie zdrowy. Nic nie jest przesadzone.
Sercem jestem z Wami [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,witajcie:-) jestem tu nowa.Jestem w 8dpt i 2 dni temu w badaniach bety nie było ani śladu.To nasz pierwszy transfer,dwie blastocysty,niby duże i ładne. Już przestałam rozpaczać,czytając forum poczułam,że nas, starających się jest naprawdę bardzo dużo.I że nie zawsze wszystko przychodzi łatwo...To poczucie daje siłę do dalszej walki.W sobotę mam trzecią weryfikację,ale nie liczę już na cud.Już psychicznie przygotowuję się do kolejnego tym razem pojedynczego transferu.Wiecie może ile czasu będę musiała odczekać?
Witamy Cię serdecznie! Nasze grono codziennie się powiększa o nowe staraczki :-D
A jakie macie skierowanie do IVF i gdzie się leczycie? I ile macie mroziaczkow jeszcze?
Nawet w następnym cyklu będzie mogli podchodzić do transferu o ile nie będzie przeciwwskazań lekarza.

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊
Kochana ale pisz jak się sytuacja wyjaśni... zamarłam na chwilę czytając Twoją wiadomość...Pamiętaj że musi być dobrze , tyle się oczekałaś na ten cud i wierzę w to że to chwilowe komplikacje. A maleństwo będzie zdrowe:* :*

Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! [emoji173][emoji110]
Kochana ale odebraliscie tylko pappa? Czy juz zostalo ono wrzucone w program razem usg i wyliczone ryzyko? Bo na sam wynik pappa nie patrz. On nic nie oznacza.

Tez znam kilka przypadków gdzie pappa wyszły pozytywnie a później już wszystko było ok, tylko dużo strachu
Życzę dużo dużo siły i wiary [emoji173]️
Czekamy na dobre informacje [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy ryzyko... narazi3 jestem załamana a łzy mi zalewają telefon.. dziewczyny ktoś musi przejąć kalendarz.. ja narazie nie mam na to siły i się wyłączam... dziękuję za wszystkie słowa i dziękuję że jesteście ;(

Napisze tylko , że dzidzia dziś pięknie skakala i w dzisiejszych łzach były dzięki niej łzy radości.. powodzenia kochane !!

No i pięknie! Kto jak nie my... damy radę.. W końcu te starania muszą nam być kiedyś wynagrodzone.
Kuuuurcze podziwiam za te biegi przy takiej temperaturze :p mi osobiście lepiej wychodzi koc i kubek gorącej herbaty :D:p:D
@Never give up musiałam p
Hej.. ja narazie muszę opuścić forum ... odebralismy wyniki testu Pappa i nie jest dobrze .. dziś dodatkowo musieliśmy zrobić testy NIFTY.. proszę Was o modlitwe... trzymajcie się i każdej z osobna kibicuje ! ❤✊
@zylwia pomodl
@zylwia w niedziele pomodlę się także za Was

reklama
Dziekuje, to bardzo mile z Twojej strony [emoji8] niestety ludzie sa jacy sa, a ja obawiam sie, ze pekne i cos niepotrzebnego wykrzycze w emocjach jak beda mnie dojezdzac, niestety czasem miewam slaba psychike w tych najwazniejszych sprawach, choc bardzo staram sie olewac nieprzychylne otoczenie [emoji52]
A co do zabiegu, kazda procedura medyczna jest trudna jesli sie ja przechodzi pierwszy raz[emoji4] tak jest z calym ivf, najtrudniejszy pierwszy zastrzyk, pierwsza punkcja, transfer, bo czlowiek nie wie czego sie spodziewac.. wlasnie, dziewczyny ktore lyzeczkowanie maja za soba, czy musialyscie byc na czczo? Mi lekarz powiedzial ze moge sobie spokojnie zjesc sniadanie, ale dzis tak sie zaczelam zastanawiac, ze przeciez do kazdej narkozy trzeba byc na czczo. No chyba ze planuja mnie czyscic na zywca??? [emoji15]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja musiałam być na czczo, nie mogłam nawet wody się napić. Może Twój lekarz myśli że tabletki załatwią sprawę i zabieg nie będzie potrzebny. Może lepiej nic nie jedz tylko weź coś ze sobą, a na miejscu okaże się na co możesz sobie pozwolić.

Do góry